Женски добро утро, Почнал ли некој постапка кај д-р Наѓа плодност да ми каже искуство. Докторот не е тука, и она му е замена. Чисто мислење ме интересира. Поздрав,
Добар ден …. Дали некој е запознаен со моменталните цени во Систина за ивф на приватно ? Како оди плакањето заедно како пакет или пункција и трансфер посебно ? Со срека на сите ❤️
Zdravo zenicki sakav da prasam deneska bev na kontrola posle 4 dena bockanje so bemfola,na listot ima pisano doktorot dosega 6 jajce kletki se so golemina poveke od 20 mm ,dali vo narednive denovi dodeka se bockam moze da se razvijat uste jajce kletki ili ke ostanat tolku ? Blagodaram na odgovorot.
Феминки да пријавам денес правев оперативна хистероскопија ми отстрани полип и септум на матка најдобриот доктор за мене Трајковски.
И за мене, без разлика каков исход ќе имам, толку е човечен, достапен. Немора ни преку сестра да го барам, дури и тој лично знае да ме побара, вистина не е комуникативен но што и да го прашаш ќе добиеш одговор Ви посакувам среќа на сите
Здраво женски! Бидејќи немам споделено со никој, сакав да споделам тука дека на 25.04 имав трансфер, 3ВВ бласто (второто и последно замрзнато ембрионче). Тестот ми е закажан за 05.05 и еве одбројувам денови… не е лесно да не стресирам, првиот трансфер не ми беше успешен со 4АА бласто. Но давам се од себе да останам позитивна. Што активности правите за да си одвлечете внимание? Има ли некој друг што одбројува?
Си ја тера работата зборува онолку колку што треба и ако е нешто посериозно да не ги паничи пациентките не им зборува многу многу. А инаку е цар и знае да се насмее и се баш како треба доктор да те опушти.
Имам едно прашање треба да правам операција односно средување на варикочела која прави слаб спермограм. 20м со малку прогресивни искривени форми и сл. Систина и Жан Митрев ми кажаа да оперирам варикочела 2600е не гарантираат ама 90% се ќе биде во ред тоа е проблемот. Прашањето ми е каде да се оперирам според вас од искуство ви благодарам?
Шетав после 3 ден секој ден се дружев не одев брзо бавно шетање сега пак и е убаво времето уште подобро, Разговараш со пријателите на сите теми се полниш со позитивна енергија на крај се ќе биде добро ти посакувам успех
Mene vekje mi projde toj period, ama koga bea tie denovi za da mi se odvlece vnimanieto igrav igri na telefon, citav knigi, gledav filmovi
Dali bi mozela na dve nedeli posle transfer da se patuva so avion? BEz da se kreva nishto teshko (se razbira)