Некако во сеќавање ми е 2 месеца како да беше после отварање. Види на нет.дали ќе најдеш инфо. Да се надоплнам,сега прочитав...може да се користи 56 дена после отварање.
Zdravo, Minatiot mesec imav 2 zaostanati folekuli od po 23 mm i doktorot mi dade primolut nor, ama pravev hormoni na 3 den ciklus i estradiol mi e 99 a fsh 5, shto obicno nikogash ne mi bilo vaka. Ova verojatno znaci uste ne se puknati folikulite. Kakvo iskustvo ste imale so pukanje na zaostanati folikuli?
Eden folikul so zrela j.kletka ima vrednost najmalku 150,toa znaci deka ti se puknati,mene so zaostanati folikuli vrednosta na 3 den mi bese okolu 300,odi pak na eho ke te vidat
Девојки, Ве молам за одговор... На 14 ден од ембриотрансфер, вклучувајќи го и денот на трансферот, на една 5 дневна замрзната бласто, BHCG 39.1 ... Има ли надеж? Некој со слично искуство, а да завршило успешно? Ќе ја повторам за 2 дена бетата, по насока на доктор... Ви благодарам однапред.
Документи за ваучер се собрани. Само имам едно прашање. Од хормоните само тсх е повисоко, а нели бараат 2, да не ме одбијат за тоа? И дали има врска тоа кога ти зимаат крв за хормони дали е за ивф или не. Пошо гледам пишува на извештајот дека е за ивф. Треба до кај матична уште да одам, рече мора да се сите рез со датум пред поднесување.
Да да знам, на 3 ден од циклус секогаш сум ги правела. Најбитно ми е што тсх е високо, 5,15 е. Дали ќе ме одбијат за тоа. Викаат одбивале за тоа, па дали имала некоја искуство
Здраво девојки може не е за овде пораката но овде ве следам како поактивни и со побројни искуства Еве мое искуство во однос на неинвазивни те , А барам и ваше ако сте имале 2022 природна бременост Нифти висок ризик на даунов , хорионбиопсија потврди, испитување на плод се потврди наодот од Нифти и хорион е сега драги мои бременост со инвитро и пак Нифти следна недела пак сум бремена и огромен страв во мене да не ми се повтори сценариото од 2022. Дали некоја од вас имала бременост со висок ризик па следна се било океу???
Milicka nemoj da stravuvas, licno jas ne, no poznavam lugje koi imaat ista prikazna kako tebe i prviot pat abortirale i poslem povtorno si ostanale bremeni i si rodile zdravo i pravo dete. Razmisluvaj pozitivno, pogotovo za invitro koga gledaat se da e naj naj, pomali se sansite