Пишав во темата второ тромесечје ама овде некако сте поактивни па да прашам сега сум 14 недела со инв ми се појави розев исцедок малку на влошката и на бришење докторот ми рече само магнезиум и да одморам тие што имате искуство дали може да се среди со мирување и со магнезиум
Јас претходните ваучери си ги имам земено лично од кај Мајка Тереза ,но имав наведено дека сакам лично.Не сакав да губам време дур го пратат,па да ми стигне.
Dopolnitelen dokument za vaucer pretpostavuvam isto se nosi onamu kade sto i gi podnesuvav dokumentite taka ?
Како си денес? Се намалија ли болките? Јас почнав да чувствувам појаки болки денес во одредена положба, како нешто да се оптегнува и ме сече.. направив два теста утрово (8dp5dt) едниот беше негатив другиот покажуваше мнг бледа линија.. понеделник правам преку крв
Не, дополнителните докумети се носат во фондот кај Мајка Тереза. И јас мислев исто, но кога отидов во фондот кај црвен крст ми рекоа да ги носам кај Мајка Тереза дополнителните бидејќи таму била комисијата.
Zdravo na site ❤️ Denes mi e 5ti den posle transfer na 3 zamrznati embrioni, no nemam nekoi posebni simptomi, malku pooteceni gradi, i malku bolki vo jajnici kako pred dobivanje, i mnogu se sekiram. Pred 6 meseci pravev isto transfer ama togas imav pogolemi bolki duri i gradite me bolea mnogu , togas mi bese uspesno megutoa zavrsiv so biohemiska na 5ta nedela. Sega se sekiram mnogu za simptomive nekako mi se minimalni
И да не те одбијат, со вакво тсх најдобро е да не се прави ивф одма, туку да се доведе до вредност околу 2. Со терапија ќе се среди за 1-2 месеци.
Не барај симптоми, кај сите е различно. Повеќето симптоми сега се и поради терапијата која ја примаш. Опушти се, излези прошетај, не мисли на тоа. Ти посакувам успех
Здраво, имам прашање. Направивме ИВФ во Плодност Приват и тоа резултираше со спонтан абортус во 5-та недела. Сега сакаме тоа да го направиме преку фондот. Имаме замрзнати ембриони. Дали треба да чекаме 6 месеци за да се обидеме повторно, каква е процедурата? Ви благодариме!
Ве молам некој да ми каже каде точно треба да доставам документите за ваучер? Утре планирам да одам. Одам сега до кај матична да видам уште тоа барање од кај неа да земам.