Na 28 April, 5dnevni embroni, 3 embrioncinja, jas napraviv test so misla deka nema nisto, mnogu malku simptomi imam samu malku menstrualni bolki i oteceni gradi, vikam utre preku krv, i gotovo da gi prekinam inekciite, ama ete testot
So lesno❤️ i ja nemam nikakvi simptomi ni grafi ni nisto ... samo 5 den imav grcevi ko da me secese nekoj so noz vo dolniot del na stomakot.ke pocekam uste nekoj den
Pocekaj uste nekoj den, ne se baziraj na simptomite, eve i as epten minimalni simptomi. Pred 6 meseci isto pravev transfer, imav premnogu bolki vo stomak i gradite osekjav ke mi puknat, bese pozitivno no mi zavrsi so biohemiska. Ovoj pat so mnogu malku simptomi.
Mene me.plasi sto i prviot pat nemav nikkavi simptomi i nekako se mislam deka i ovoj pat ne uspeav :/ ... ama ke pocekam uste nekoj .. nadezta poslena umira
Јас пред два месеци ги поднесов кај мајка тереза, после недела дена прво ми пратија маил дека ми е одобрен ваучерот , утре дента ми се јавија телефонски да ме прашаат дали сакам да го подигнам Лично или да ми го пратат по пошта , истиот ден отидов да го земам . Неколку пати до сега имам поднесувано , секогаш кај мајка Тереза
Значи ти имаш реални шанси за близнаци честитам на храброста 3 да вратите. Крвта може да е крварење од имплантацијата, покриена си со прогестеронска терапија?
Da cyglogest 400 2x1 , prolutex 1x1 Daj boze da e od implantacija, oti minatiot pat koga zavrsiv so biohemiska vaka imav nekolku dena kafeav iscedok i bolki vo polovinata
Pred terapija 0,3 progesteron , so bemfola dostigna do 1,6 a treba da bidi pomal od 1 za da moze da se napravi transfer ,sto mislite dali po ciklus bi se stabiliziral ovoj hormon da mozime da pravime transfer ? Vi blagodaram na odgovorot