И јас исто осеќав подуеност и поспаност. Тоа е нормално, бемфолата при инвитро се дава за стимулирање на јајниците да произведат повеќе фоликули (јајце клетки) за време на контролирана овулација.
Bravo,ti posakuvam so lesno da si teras bremenosta,najbitno.od se e da bide uspesno,i mojot dr ne e komunikativen ama.se nadevam deka ke.imam ppzitiven rezultat
Ајде едно прашање, дали после хормонската терапија од инвитро може да се покаче малку притисокот 136/85 ми е малку ме загрижува
Relaksirajse jas si mislev samo da bide se vo red deka sum jaka zena i mozam da podnesam se sto zivotot ke ni dade ,od srce ti posakuvam da pomini se kako sto treba i da si imas pingvince doma da ti trca i da se raduvas ❤️
Девојки,почнав со Циклпрогинова и имам ненормален апетит.Лиги ми течат за јадење,посебно за мноогу благо. До мене е или сте го имале како несакан ефект вие што сте пиеле?
Јас 2-3 пати се имав боцнато клексан во рамо и имав огроомни модрици,како и да боцнев ми се правеа таму најмногу и престснав. После боцкав само во стомак.
Vie sto imavte gadenje po cel den sto kasnuvavte predlog osven banana i jabolko nisto ne mi bara drugo dusava
Zedov gel Lioton edna od clenkite mi preporaca dobar e.. se namalija malku imav i kako vospalenie otok se smiri
За последниот трансфер пиев 3х1 од белите циклопрогинова и не осетив никаква промена од терапијата, дури ни подуеност немав, ни глад, ништо
И јас ги пијам еве веќе 5 дена и немам никаква промена во апетитот, ниту пак било каков несакан ефект.
Eve gi broevite na sekretarkite.Dokolku ste do sega dobile povik od nekoja od dvete sekretarki javete se povtorno na istata. No i da ne ste dobivale povik do sega na koj i da se javite od dvete ke bidete usluzeni premnogu se ljubezni i dvete.