Da paralelno odev i tamu i tamu sepak i maticniot treba od pocetok da e zapoznaen so se i toj ke ti ja vodi do kraj bremenosta si rasporeduvav na 2 nedeli odev prvo kaj edniot pa posle 2 nedeli kaj drugiot taka do 16 nedela sega mi bese poslednata kontrola kaj inv doktorot sega mi kaza sledno da si zakazam na vror skrinig i kaj nego kontrolite se zavrseni ostanuva samo maticniot
Devojki edno prasanje do tie sto vezbaat. Dali dodeka trae stimulacijata prodolzivte da odite na vezbanje
@91magi јас ова истово го прашав, јас продолжив да вежбам ама не така интензивно како претходно. Вежбам со посмирено темпо и полесни вежби без кревање на тежини, скокање, кардио и такви работи. Се консултирав и со докторот ми рече да правам работи како и пред тоа нормално без претерување.
Aham. Da se soglasuvam deka i taa treba da e zapoznaena. Jas sakam da odam do kraj kaj doktorot ivf zatoa sto sakam tamu da se porajgam zdravje do kraj da me sledat
Zavisi vo koja klinika so vo sistina ne moze da se ode zatoa sto inv odelot e posebno ima drugi doktori za sledenje na bremenost i poragaj
Мене ми стигна на адреса. Ми стигна прво на меил па ми се јавија дали сакам сама да го подигнам или да го пратат побарав да ми го пратат по пошта и ми стигна за една недела дома.
Vo sistina, kolku sto znam za ivf doktorite, vodat bremenosti pa i poroduvaat... Jas prvata bremenost do kraj ja vodev kaj Ivanovski.... Za tvojot, lazarevski imam slusano deka posle 12ta nedela ako saaat da prodolzat vo sistina - gi prepraka kaj Gordana Petrovska od drugiot oddel - Ginekologija i akuserstvo.... Pozz @Bebce ❤️❤️❤️