Нормално дека можеш да седиш, а и да се бањаш само не жешка вода. Јас уште првиот ден кога јадев седев. И градите ме болеа од пункција Опуштено и ти посакувам висока бета.
Градите болат од прегнилот кој е примен. Тоа се 5.000 или 10.000 единици што е многу. Не барајте симптоми, лековите може да направат толку многу симптоми. Гледајте колку повеќе може да се опуштите психички. @natalija86 зарем 8 дена само лежиш и не се тушираш воопшто? Малку екстремно ми изгледа.
Туширање обавезно секој ден,нели вагиналетки користам па мора хигиена,а имам густа коса и неа не сум ја миела,јас подразбирам туширање на само телото,а бањање комплет со коса е сега симптоми ама ич не барам,оноа ептен сум си релакс,а за градите прашав дали ве болеле од трансфер пошто мене веќе ми здосади таа болка на градите,а јасно ми е како бел ден дека за симптноми е и те како рано,..позз
Дај Боже да е позитивен тестот, тогаш градите ќе те болат уште долго Да седиш исто секако можеш, можеш и да прошеташ. Не треба поголем физички напор (во смисла трчање, кревање тешко и слично), но апсолутно после една недела од трансферот ништо не значи раздвижувањето (и нормалниот живот). Јас и на работа и на ручек кај моите отидов ден после трансферот - ај тоа и не мора ако човек не се осеќа подготвен, но не треба да се претерува и со обратното (бидејќи психата ќе те убие).
Uste denes so puregon kazete kaj da najdam vo koi apteki tie od fond gi potrosiv, vecer stop inekcija petok punkcija
jas zavrsiv so punkcija izvadeni 9 jajce kletki sega samo da ima oploduvanje i da se oslobodam malku inaku samsta postapka ne e strasna
Pa neznam taka mi kazaa, inaku folikuli imase denes na eden jajnik 16 na drug 5 samo daj boze da ima zdravi jajce kletki
Нате вакви ми донесоа од Германија за 12евра мислам дека како твоите од линкот што го посла се, така да знам дали се ОК не ми се чепка на нет реков некакви да ми донесат и вакви добив @Natasa. P