Devojki nema otkazuvanje, posle neuspesnoto ifv so moi pocnav da spremam dokumenti za so donirani,dodeka spremav dokumenti jas ostanav prirodno bremena na 44 god so amh 0.05 ako ne e i pomalku,za zal i ovaa go izgubiv,sega pak se podgotvuvam za so donirani,nema otkazuvanje
Те памтам,мислам дека заедно 2024 имавме трансфер чекавме и двете ако не сум грешкаТи посакувам уште една притодна бременост до крај.Јас собрав сили и повторно почнувам со постапка за скоро
Ti blagodaram ama tesko deka pak ke mozam prirodno,i dodeka ne dobijam analizite od embrionot zosto se slucuva toa
Zdravo femininki, denes mi e 6 ti den od ciklus , ke odime na priroden ciklus so zamrznati ,sakav da ve prasam otprilika po kolku denovi od sega bi trebalo da e transfer i ako se 3 dnevni i ako se 5 dnevni? Blagodaram.
Jas imav na priroden ciklus so zameznati embrioni na 22.1 mi bese posledniot ciklus na 10.02 mi bese transverot bev 3 pati na kontorla i potoa transverot, na 5dnevni embrioni bese mojot
Zemi smeni ishrana, peshacenje sekoj den do najmalku 6000 koraci, i vitamini ( d3, dna, Q10, omega,cink,maca ) na jajce kletkata i treba 90 dena da sozree. Probaj vaka se naredam ke uspee kaj mene prva stimulacija 0 j/k vtoriot pat samo 1 j/k so neuspesno invitro, tretiot pat so smeneta ishrana i vitamini izvadivme 8 j/k a sum postara od tebe +10 godini i imam endometeioza