Можеш да јадеш нема никаков проблем, јас отидов јадена (не прејадена) но многу ми се мочаше додека траеше трансферот ќе пукнев и не бев баш опуштена. Инаку треба со полна бешика за да може да се гледа на ехо како ти ги внесуваат ембриончињата што е поприлично убавиот дел од ивф
Oni vikaat jaden da si,sigurno nesto znaci,lesna frana nesto da kasnes oti pak peasuvaat dali si jaden koga ke stasas
Во Плодност не ме прашаа дали сум јадена. Атосибан ампула ми ставија венски системче кратко траеше против контракции на матка. Гладна два пати бев со течност само. И двата пати е успешно, секаде различни совети и правила
фала ти, уште малце остана што се вика.ајде за една недела ќе видам што ќе кажат баш. Многу сум нетрпелива хахаха
За да не те болат пролутекс пипкај со прстите каде не ти е здрвено местото и таму боцкај се. Боли кога ќе погодиш место каде што претходно си се боцка. Ништо не е страшно. Има жени цела бременост се боцкаат по 2 клексани дневно. Ајде само храбро и да ни пишеш за позитивна бета.
е тоа е добро. така можам зошто менеу секое време ми се моча хахаххаха. друго прашање, pgt има правено некој пред трансфер?
дечки, а каде се испитува бета? Приватно, државно? Ако се падне викенд периодот каде се испитува? или се чека до понеделник?
Каде што сакаш ти таму. Во сабота некои лаборатории работат до 13ч. Доколку се падни во недела да треба да испиташ тогаш ќе чекаш понеделник
Ako e za uteha posledniot pat koj bese uspesen osven ladni noze nisto drugo nemav od taka naraceni simptomi. Pocekaj uste dva dena I na 10 den napravi beta ne domasen test. Kaj site e razlicno .So srekja I te cekame kako tebe taka i drugite clenki so pozitivni vesti
Lele daj boze da bide , ke vi pisam sto ke se sluci. No ke cekam 14 den , da bidam najsigurna , da ne se stresuvam dopolnitelno , nemam nervi ni za domasni testovi nikako
@Muhreenuhd јас сите три инсеминации преку крв ги проверив, домашен тест не правам више никад колку сака и да ме копка. Ти посакувам да не израдуваш со убави вести