Neli vo aptekata od klinikata.kaj shto pravis ivf ti prodavaat??ili gi ima nekade so popristojna cena?
Aj nazdravje da ti se,sega so les i uspeh.Pishimi za cena ...i mene ke mi falat,mozebi i superfakt ...
Fala vi na site i site da uspeeme sto pobrzo,inaku1400 eden puregon, a suprefakt znaes deka te sleduva dve sisenca
Me faka nervoza pa zemav da pishuvam...cekam da vlezam za histeroskopija,reshija pak da mi pravat bidejki i posledniot 4-ti pat bese neuspeshno in vitro.Preporacuvaat pred naredniot proces da se vidi uste ednas...inaku jajce kletkite mi se oploduvaat,ama ne doaga do bremenost.Cekam rezultati od analizite na krvta za mutacija na geni...pa so novi sili napred.Nema so koj da zbornam pa mi trebase nekade da si kazam...
Ајде не се разочарувај,ке ни успее еден ден.Јас од еднаш што не ни успеа и еднаш замрзнатите јк не преживеаа,па си реков ми се смачи од докториве и се со ивф,можам да замислам па тебе како ти е,ама Господ дава сила ке се бориме.А кај кој др одиш.
papilon vo koja klinika .slusav na tv od newbor klinika imaat posebni tehniki za da ja utvrdat pricinata.Proveri i konsultiraj se i tamu