Dobro utro devojki , prv transfer za vtoro dete na 26.05. denes pozitiven test preku mokraca Na site vi posakuvam dve crtki
Denes vleguvam vo 9ta nedela so ivf sum.. denes na brisenje imav kako temna krv kako gusto onaka kako koga ke ni zavrsuvaa menstruacija ne mnogu no sepak imav na sekojdnevnata nisto nemav samo na brisenje. Dali so vaginaletata ciklogest imam nesto napraveno ili ne dali na nekoja vaka i se slucilo
Можеби некоја капилара си погодила при ставањето на вагиналетата,или некоја стара крв се чисти.Сепак ако продолжи консултирај се со доктор
Nazalost mojot Beta rezultat e negativen vrednost dava <0.00 Dali toa znaci deka implantacija voopshto ne nastanala? Shto se pravi vo vakov slucaj? Se prekinuva so celata terapija vednash?
Жал ми е.Да прекини ја терапијата.Нема потреба за џабе да се полниш со хормони.На кој ден испита бета?
I I jas imav negativna beta pred 4 dena za zal , ja prekinuvas celata terapija da i nisto ni ostanuva da se borime ponatamu pa i nie naskoro da se pofalime so pozitivna beta
Da. Ova samo koga stanav sabajle na prvoto brisenje i zalepeno kako na belka od jajce bese. Sega nemam nisto ako ne daj Boze se pojavi povtorno ke gi kontaktiram vo bolnicata vednas
Kaj koj doktor si? Nema steta od vaginaletite ama ke gi pocnes na 6den od ciklus...Pretpostavuvam osven vaginaleti ti dale i antibiotik... Kolku ti bese E2 na 2 den ciklus?
Fala vi na site dobro e shto postoi forumov navistina mnogu informacii i mn nauciv od tuka. Na primer deka treba da se raboti na podobruvanje na kvalitet na jajce kletkite tri meseci odnapred. Toa sega go procitav, za naredniot pat ke gledam da se spremam podobro. I doktorot posle transfer me potepa so premnogu terapija, nekako od start odbivnost mi se napravi a i mn stress na organizmot odednash tolku apcinja i inekcii. A realno rece endometriumot deka mi e super. Ne mi proveri ni hormoni nishto samo mi lupna maximalna mozna terapija. Naredniot pat ke se osiguram da odam kaj nekoj koj dava pomalku terapija. Barem da znam na shto da se koncentirram vo idnina. Moze i vie feminki da preporacate koj od doktorive dava pomalku terapija? Zabelezav po komentarive deka vo plodnost bitola davaat pomalku. Moze nekoj ke mi odgovori. Dobro e shto postoi forumov ovie dve nedeli vo iscekuvanje bea navistina teshki, ovoj forum mi go popolnuvashe vremeto i dobivav poddrshka.
Незнам колку била упатена девојката за посебно замрзнување на ембрионите, но и од клиниката следејќи ја нејзината ситуација требало да знаат како треба да постапат за да не дојде до овој чин. Реално сите кои се со ивф постапка се цедат буквално финансиски и психички и мислам дека треба секој да добие соодветна услуга за истото. Ти благодарам многу за одговорот.