Биди опуштена и ставај циклогест се ќе се среди. Јас во 9та недела прокрварев, а пред тоа постојано бев со кафен исцесок и кога и да отидев на лекар ми викаа дека со бебчето се е добро и незнаат од каде е сето тоа. Со лежење и позитивни мисли се се смири Уживај во временоста
Zdravo devojki, Me interesira tie shto ste imale uspeshen embriotransfer, ste patuvale li denta do klinikata vo drug grad i vi bilo uspeshno? Jas konkretno sum na relacija Skopje-Bitola i strav mi e od patot bidejki svarno ima nekoi mesta so mnogu dupki.
Jas na 23 maj imav transfer i patuvav,plus posle transferot bevme i na pizza,si dojdov doma odmarav i vecerta pak se vozevme..i sekoj den taka bevme izlezeni,na 10 den pominav 300 km se iznavozivme i posle 2 den imav pozitivna beta.samo opisteno,ne krevaj tesko i ne trcaj drugo se e normalno
Zdravo devojki, vo cetvrtokot imav transfer, mi stavija dve na treti den. Sabajlevo imav kako nekoj kafeavkast iscedok kako nekoj partalchinja kafeavi neznam, sega imam kako nekoj minimalni simptomi kako koga dobivam period… malce se uplashiv ama posle procitav deka e normalno valjda
Zdravo devojki, Koj od vas e kaj lazarevski vo sistina? Kako komunicirate sabota e ne rabotele .. pa punkcija ako treba da se pravi sabota ke ja pomestat li ? Ne razbiram Mi treba info za dolg protokol so koi apcinja pocnuvate ? Na vtor den ? spomnaa nekoi na M.. ?? Ama nemam poima nema nigde zapisano na konsultacijata sto bev nitu kako se pijat I sl..