Јас сум на друго место и гледајќи колку секаде е комплицирано мн ми е мило што го одбрав ова. Овде гледаат да темпираат, пример мене ми е утре 21 ден. Бев завчера, дека вчера неработен, па ми ја дадоа терапијата. Многу се достапни за се. Кога вртам одма по име ме ословува. Секогаш е како си што правиш.. Кога и да треба слободно врти ако нешто не ти е јасно. Не знам дали е затоа што се релативно нови и немаат мн гужви, ама се осеќам пријатно и не ми е страв нешто да препрашам и по 20 пати ако треба. Иначе за долг протокол, прво почнав со циклопрогинова од 5 ден на циклус, сега за од 21 ден ми дадоа декапептил инекции. После рече штом добијам да им се јавам и ќе ми кажат што и како. Плус од пред два месеца од прилика пијам пикозитол и плус сите витамини. Ама терспијата е индивидуална. Не секој случај е ист.
Zdravo jas sum kaj Lazarevski i za vikend komunicirame preku mail vraka doktorot...bev so dolg protokol pocnav od 4 den ciklus so mikroginon 21 den ama mi se pagase za 1 maj,jas bev na patuvanje i gi prodolziveme uste nekoj den...se ispadna super,pozitivna beta...vo sekoe vreme odgovara doktorot na mail ako e vikend...slusaj go se so ti kazuva znae so pravi
Devojki tie so imavte pozitivna beta dali dokotrot vi rece da ja povtorite pak ili dovolno e samo ednas da se napravi.Mene na 12 den mi bese 155,7 samo mi rece odlicno prodolzi so terapija i na 16 na ultrazvuk.ne mi rece da ja povtoram
Jas si ja povroriv po svoja volja inaku nema potreba ako nesaj boze ima krvarenje togas povtoruvav po konsultacija so doktorot i jas sum kaj lazarevski za prvoto toa mi se sluci i ja povtoriv sega za vtoroto sama si ja povroriv
Nemav krvarenje ama moze trebase da ja povtoram sega mi e misla,zs nemam nekoi posebni simptomi osven gradite i macnina.koja nedela si
Cestitkii!! So lesno bremenosta da si ja iznosis Ti blagodaram, mozes da mi pises iskustvo vo privatna poraka I meilot da mi go kazes. Najdov eden od stranata sto go ima ama pisi mi za sekoj slucaj
Сакам да се надоврзам на прашањево. Лани во јуни замрзнавме бластоциста на една година. Ако сега ја искористиме во јули или август треба ли да доплатиме за тие 2 месеци?
Искрено да ти кажам не знам, знам дека се продолжува после една година. Најубаво е да си прашате кај нив да видите што ќе ви кажат. Логично треба да се плати, сепак е на една година договорот за чување, но како е во пракса не би знаела да одговорам.
Ja u Bitola gi kupuvam, apteka Prima Lek. Ako ne najdeah da prasas mozebi mozat da ti pratat po brza posta ili vo bilo koja pateka prsaj dali moze da gi narucat
Nema potreba da ja povtoruvas da si pravis stresovi , pa cekaj pa vaka... super si e , teraj kako sto ti kazal doktorot i so lesno