Potpolno isti se i moite. Osven vo cenata...mene poskapo me kostase Imav moznost i preku covek da gi naracam, no togas bev vo panika i mislev deka vaka mi e pobrzo, pa naracav on line. Vazno sme se snasle i gi imame sega, daj boze do ovie da e rabotata.
Дадов документи во ФЗО за вторпат, да си кажам Со среќа да е (а таа таму ми вика: до 1 месец одговор.. аман?)
додуша ќе фати и Велигден може и затоа така кажале ... Точно првиот пат и мене за 2 недели ми одговорија
@Len@82 јас пијам DHEA таблети заради високо FSH ,сеуште незнам како делуваат треба хормони да проверам па ке видам. Инаку да те прашам каде провери АМХ дека ти е ниско и која е цената за проверка?
Klinikata e vo Brisel...ama ponekogas imam cuvstvo deka se mnogu samouvereni i ako prokomentirem za nesto sto sum slusshnala deka se pravi kaj nas...obicno odgovaraat so...nie toa go rabotime pred site
Zeni mnogu mi e loso, se kako na povrakanje me tera i keselini ima, da e nekoja reakcija od pregnilot ili pa virus neznam, i kazete mi dali posle punkcija mora da se lezi
Зошто обавезно одмарање после пункција? Нема потреба, ако се чувствуваш ок. Може да имаш малку болки како менструални па те тераат на лежење, иначе друга причина нема...барем јас така мислам.
Dali nekoj nabavuval inekcii za stimulacija od drugo mesto a ne od klinckite apteki?Chuv deka vo stranstvo se duplo poevtini,pls pishete ako imate iskustvo so ova??
Pa spored mene e taka,posto mi izvadija poveke j.k. i jajnicite oteceni i si imav bolka,duri edvaj odev,i bolkata ja imav do transfer i posle toa,..mu vikam na dr na transfer deka uste me boli,vika pa zosto preporacuvame odmaranje po punkcija do transfer,a i kaj tebe bea polni i normalno e da bole,i na izvestajot pisuva miruvanje
АМХ проверив во Ре-медика и мислам дека чинаше некаде околу 5.000 денари ... а искрено не знам каде на друго место може да се провери