Jas pravev vo septemvri histero kaj Ilievski. Doktorot e prekrasen, od samiot pristap, nacinot na razgovor i celoto objasnuvanje samo pofalni zborovi mozam da kazam i mislam blagodarenie na nego sega sum bremena.
Devojki vie so ste so ivf.. 9ta nedela i 4 dena sum. Detevo bese bolno od gradinka donese bakteriska infekcija sig nekoja 150crp i leukociti visoki pija Pancef seuste, mazotmi se razbole isto so temperatura i toj pocna od denes da pija Pancef. Od denes pocnav i jas da cuvstvuvam bolka vo celo telo kako koskite da me bolat i kako zestina vnatresno, se napiv paracetamol pijam i tecnosti. 37 so 6 izmeriv temp ama cuvstvuvam kako da mi studi i kako topol vozduh da izdisuvam. Sto ste pravele vo ovaa situacija dali prepisuvaat antibiotik nekakov za bremeni utre ke odam sekako kaj maticnata.. no dali vecerva da bidam rajat ke poludam sovet nekakov ve molam
Paracatamol mozes slobodno da pies, isto ima i antibiotik sto mozelo trudnici da pijat, jas vomomentot pijam Ospen, 19 nedela, ti si epten vo rana bremenost, ke mora da se konsultiras so doktor.
На страницата на Мон Бебе прочитав дека применуваат ПГТ-А техника за ембрионите. Патем има ли некоја на форумов со успешна приказна од Мон Бебе?
Здраво девојки, дојдов да си се пожалам со вас. Во петок треба да правам бета на 14-ти ден од трансфер, не се осудувам порано, многу имам страв, да вратам назад нешто не можам, тоа е што е. Остај друго се затнав цела веќе неколку дена, менструални болки имам благи, градите ми се отечени, емоциите в плафон, не спијам ич, едно од топлото, друго од затнатиот нос и така, ми олесна и тука што кажав. Петок е 13-ти да видиме колку баксузен ќе биде
Здраво девојки, имам за враќање уште едно замрзнато емрионче во Ремедика, дали некоја членка што е таму знае кога е на одмор др.Петановски и дали е добро да се прави трансферот во летен период јули и август на пример?
Јас одам во мин бебе и сум со долг протокол, дали ќе биде успешно ќе видиме за отприлика еден месец. До сега сум задоволна... Пгт ми е многу пари, после пак ќе треба пренатален, а и го одложува процесот за трансфер. Јас имам 37 години и не ми рекле стара си, туку напротив, ништо страшно не се годините. Тоа е досега.
Девојки тие што сте на долг протокол,дали сте добиле циклус на време или се случува да доцни.Јас почнав со долг протокол и ми доцни циклусот еве 6ти ден.Искуства?
@mom to be јас бев со долг протокол и напротив циклусот дури ми дојде два дена порано. Да не си напната па ти доцни?
Па ова ми е трет пат со дол протокол,претходните два пати добив на време.Па може и малку да сум напната,во исчекување сум