и јас сакав ама никогаш не знаеш колку ќе ти требаат ... пример кај мене кога одев на преглед ми кажуваа одма да докупам инекции и колку ... не се знаеше дека нема да реагирам на инекциите и затоа ми ги продолжуваа терапиите одма после преглед и проверка на естрадиол ...
Ајде да пишам за Грчките стимулации се исплати како не дупло се поевтини. Можеби бидејќи докторот знаеше како ќе реагирам бидејќи ми беше 3то инф погоди точно колку ќе ми требаат, е добро де за едно утна, а јас 2 докупив плус и значи 3ми останаа, па пак се исплатеше патот. А и Солун е блиску па ако имате некој што се движи на таа релација ќе докупи
Ajde so lesno,so ubavo,..da ti se oplodat mnogu,..a mene denes 10ti den od transfer,..pocnuva taka posilno da cuka srceto,da stanuvam porano,..ama test pravam za nekoj den,..uf lele vozbudlivo bilo ova
Zdravo emkaemka. Ako moze da mi kaxes vo Solun vo site apteki li gi ima ovie inekcii za stimulacija i kolku otprilka cini edna? Mene mi se potrebni Menopur 75 IE, okolu 10 i Puregon 50 IE, okolu 10. Se isplati li da odam za Solun? Pozdrav i se najubavo na site ucesnicki na forumot.
Kakvi se tie inekcii,..jas sum vo sistina i samo apcinja pijam,premama,aspirin,estrofem i krinon gelot
јас мислев само до трансфер се боцкаме а не и потоа ај ве молам ако некоја од вас има такво искуство пишете
Mislam deka toa e isto kako krinonot, se raboti za progesteron, samo go injektiras potkozno. I mene mi gi predlozi Ivanovski, no togas jas odbrav krinon gel da stavam. Sakav da go izbegnam bockanjeto. No sega, mislam deka zgresiv. Krinonot treba 30 min da lezis so potkrenati noze, da cekas da se apsorbira, i pak nemoze celosno da go prifati organizmot, non stop izleguva, nehigienski e, se javuva jadez i drugi nus pojavi. Ovoj pat i jas ke odam na inekcii, mislam deka najefikasni se tie.
Terapija imam ooo edna raka polna brufen, aspirin, decortin, utrogestan,cleksani i proluteks inekcii koi nemozam da gi najdam nikade, osven vo sistina kaj gi ima i koja cena se
Uf sto pak toa krinonot so podignati noze,jas go apliciram epten pred spienja i ni noze krevam ni pa znam vo spienje dali istekuva,ama sabajle sum mokra i na brisenje mi izleguvaat kako grutkicki,e sega mislete li deka celo vreme sum gresela
Ke prasam dali moze kako zamena da stavam krinon gel, i kazete mi dali nekoja od vas sama se bockala so clexani vo raka
Сама сум се боцкала и нема проблем, само поголеми модрици сум си правела мм има полесна рака За да имаш помалку и помали модрици битно е додека вбризгуваш да аспирираш, а сама не можеш бидејќи имаш само една рака во функција, но силум прилика
Pa ti stavas utrogestan a toa ti e isto kako zamena progesteron depo inekcija mislam deka ke moze ama konsultiraj se prvin so doktorot