Zdravo devojki, imam ostanati nekolku suplementi koi sakam da gi prodadam za ista cena za koja gi kupiv od iHerb (slika vo prilog).... - 1 pakuvanje NOW Methyl Folate 1000mcg 90 tableti so rok do 06/2026 - 1 pakuvanje NOW Methyl B-12 1000mcg 100 tableti so rok do 07/2027 - 1 pakuvanjeNOW Inositol Capsules 500mg 100 tableti so rok do 08/2029 - 9 inekcii Kleksan 0.4ml so rok do 01/2027 (ovie ne se kupeni od iHerb, gi zemav od apteka ama mi ja prekinaa terapijata i nemozam da gi vratam vo apteka) Piste mi vo poraka (dokolku ste od Veles kje vi gi donesam kaj sto vi odgovara)
Ајде која е во процес на стимулации нека пише, да се бодриме заедно. Мене денес ми е 6ти ден на гонал(предходно пишав друг ама не можев да едитирам). Денес бев втор пат на фоликометрија.. Добро е има 10тина што растат убаво. Хормоните се ок. Понеделник ќе одам пак па ваљда ќе знам кога би била пункција(би требало до крајот на неделата).
Со што стимулации си? Мене денес не ми сменија ниту додаде терапија, супер си е вака. И што додатно пиеш од суплементи? Јас пијам метил фолат, метил б12, коензим 10, д3, новалак и пикозитол.
Со дол протокол сум.Сега моменталоно сум стимулирана со Ovalleap.Пијам прашок Calvella,метилирана фолна D витамин