Девојката која се породи со мене, имаше неколку спонтани, и потоа роди здрави близнаци, до 9ти месец убаво износени. Пиеше метилка фолна. Имаше проблем со генетиката. + Додатно, мора да мериш притисок. И да внимаше да не ти отскокне многу. Се мери притисок кога ќе останеш бремена, и потоа ако забележиш покачување, значително, треба терапија бидејки и од притисокот може некогаш да не доаѓа проток до плодовите. Инаку, овде има секакви примимер. И најубаво е шо скоро секој модел на проблематика, успеваат да наполнат раце со бебе
Беше пред две недели на одмор...сега оваа недела пак е се јавив пред една недела да прашам ми рекоа вратен е е од одмор денес се јавувам да закажам за утре преглед на втор ден и ми вика на одмор е хахахахах
Мене во New Born ми побараа да им однесам упат на втор ден од циклус кога почнавме со стимулација. Тоа беше сега пред 2 недели.
Фала ти, утре одам па да знам. Минатото инвитро однесов на втор ден ама ми бараа да сменам датум. Значи сега да носам за прегледот.
Мене во мон бебе ми бараа упат без датум, односно без термин. Пункција здравје петок. прогестерон 1,2 е2 >1000 по 5 имам фоликули на двата јајника што се доволно големи и други има помали. Се ближи крајот.... ми рече дека според некои истражувања, подобро е 3 дневни да се вратат. Нормално се зависи од ембрионите. И така... станувам нетрпелива хехе
Мислам дека ќе биде таков , регистрирана сум и електронски и ја имам апликацијата Мое здравје,сите рецепти и упати ми стигаат на апликацијата.