Второ инвитро почнувам денес со бемфола, првото беше со мериоферт и фостимон тогаш извадивме само две јк.... Дали бемфола дава подобри резултати, некој со искуство?
mene vtoroto i voedno uspesno invitro mi bese celo bockanje so bemfola i iskreno dade preubavi rezultati za razlika od prviot pat sto se pockav so gonalf ne uspeavme da zamrzneme nisto, a so bemfola zamrznavme duri 6 taka da kaj mene se pokaza odlicno. Ti posakuvam srekja i tebe kako mojata pa i dupla
Њуборн, таму и првиот пат правев. Кај Владимир Трајковски се денес терапијата ми ја даде Хаџи Лега, Владимир ми е на одмор.
Првиот месец се будев во 5 ипол мртва гладна со болки во желудник, камен ладни стапала и ладно ми беше цело време. Вториот месец ми почнаа маките со гадење и ужасни неподносливи миризби леле се ми смрде траеше до почеток на 5ти. Среќа не повраќав. Сега почнувам да се мачам за спиење. Ќе имаш и болки де во јајници де погоре подоле во стомакот па кичмата. Се што не трае подолго не е страшно. Со лесно се брзо поминува.
Првите 3 месеци одев кај што правев ивф после тоа сами ти кажуваат да се префрлиш кај матичен гинеколог.
Fala ti sto mi odgovori,jas mn rano pocnav so macnini,ne povrakam ama nekolku pati vo denot mi se javuva gadenje...mokram cela nok a za sipenje nemozam da se osvestam samo mi se spie a uste ne sum bila za srceva sega sum 6 nedela
Знаеш како вика мојата докторка? Радувај се што имаш мачнини тоа значи дека се е во ред со бебето. Иначе да тоа заборавив и јас цело време сум во тоалет. Ако ти се изразени мачнините земи таблети за џвакање од ѓумбир. Мене ми помагаа. Ама за џвакање тие за пиење како апчиња ми правеа страшни киселини
Da jas bev so bemfola i toa morase kaj mene mala doza poradi policisticni jajnici i izvadivme 21 jajce kletka od koi 14 bea zreli . Efektot kaj mene bese odlicen so bemfola.
Zdravo zenicki da ve prasam minatiot ponedelnik imav transfer ,dali utre ako napravam beta ke pokazi tocen rezultat ?