Нема потреба до вторник да се измачуваш, барем во понеделник направи, подобро да знаеш на што си каков и да е резултатот отколку да се мачиш со неизвесност. Не знам во недела дали може некаде да се направи.
Женски, прашање до вас Од утре почнувам со Микрогинон. Прво по едно, па може и по две на ден. Така рече Ивановски. Во понеделник ќе ми даде шема како и што понатака, со која терапија да терам. Малце не ми беше јасно, во една кутија има три лени со по 21 апче, тој ми рече цела кутија треба да ја испијам поточно 63 апче. Е, сега прашањето ми е дали цела кутија Микрогинон вие сте пиеле или како? Дали јас нешто погрешно имам разбрано или? Отприлика колки време сте го пиеле микрогинонот, па терапија сте почнале? Главава ми е во прашалници...
Za ovie raboti mora da go prasas doktorot, ne treba tuka da se konsultiras bidejki sekoj covek e posebno za sebe. Ako nekoja clenka ti kaze deka drugacie ja primala semata ti na svoja raka kje ja smenis? Ne treba da se plasime od doktorite da gi prasame, zatoa oni sluzat. Bez sram pisi ili na sestrata ili na doktorot kako tuka sto pisa se preprati go toa kaj doktorot i prasaj samo dali imas ubavo razbrano i on sigurno kje ti kaze
Zdravo devojki, Koja od vas e momentalno kaj lazarevski vo sistina? Znaete li koga doagja doktorot na rabota ? Veke cel mesec go nema covekot ova krajno zagrizuvacki e veke
Јас минатиот месец се слушнав со сестра Анита, ми кажа дека докторот ќе биде на работа јули и август немало да зема одмор. Јуни на одмор беше или?
Jas sum kaj Lazarevski , na 10ti juli imam zakazano pregled togas i ke te izvestam dali ke bide doktorot ili drug doktor ke me pregleda.
10 den od transfer simptomi nemam osven denes peckanje vo jajnici ,utre ke pravam beta ama koski mi se tresat dali ke bidi uspesno
Doktorot sto izdaval lekarska tajna , moze da odgovara za izdavanje na licni informacii . Smeni si go vednas ! Ili tuzi go !
Devojki zdravo, malce mi e itno ve molam za info koj znae, zaglaviv so dokumenti za ifv so 2d3d eho na matka veke 1 mesec toj me dokument me koci, kade ja pravite taa slika, od koja institucija prifaka fond ? Pozdrav
Кај матичен гинеколог, најчесто ја прави кога сте во периодот околу овулација за да може подобра слика да извади. Зошто и самиот матичен гинеколог не ви кажал? Матичните треба да ни олеснуваат и да ни даваат насоки за овој процес....јас и од гинекологот матичен и од општиот матичен сум презадоволна многу ми помогнаа и за првиот ваучер и за вториот ваучер.