Devojki vo Sredata dobivme pozitiven odgovor od fond,a vo Cetvrtokot go dobivme i vaucerot e sega sakam da ve prasam dali da se javuvam kaj doktorot ili da si odam direkno so vaucer vo raka na 2den od ciklus ne mi e jasno malu ova
So sreka neka ti e i so lesno postapkata. Obicno se zakazuva, sepak javi se kaj doktorot i dogovori se koga da pocnite
Od vadenje na j.k. e,i mene taka,duri i na transfer me bolese,i odgovorot bese deka mi bile polni i golemi jajnicite i normalno bilo posle punkcija da bolat tolku golemi jajnici
Jas pa edvaj cekam da lezam doma da si gleam serii da odmoram i nisto da ne praam. A i da mu kazuvam na maz mi sto da mi donese/podade i sl
Женски, може и со почната постапка па ваучер. Враќаат пари. Во понеделник трансфер. Пуштајте среќа за една женичка стане мајка.
Devojki zdravo.Jas sum nov clen sakam da ve prasam nesto ova mi e prvo invitro predhodno cetiri inseminacii.Deneska mi e sedmi den od transfer vo ponedelnik bese vo prvite denovi imav dosta bolki pa namalija eve denes pak desen jajnik i vo sredina poveke duri i crveni tocki na toalet inaku primam crinon od nego imam pecenje od vcera so bi znacelo toa
Neka e so sreka. Ti tvoeto si go zavrsila. Ajde uste nekoj den i ke napravis test, ke znaes na sto si. Od krinonot site imaat neprijatnost, bolkite moze i od punkcijata da se ili blaga hiperstimulacija. Ima mnogu zenicki koi se zalea na bolki, i potoa si vidoa visoka beta a i tie crvenite tocki.. velat deka mozno e da se javat od vgnezduvanje na embrionceto. Taka da, ...daj boze naskoro da ni ja soopstis ubavata vest.
Imam bolki na levata strana,ne znam od sto mi e,ne me boli jajnikot,malku pogore me boli,dali moze da e od premora,strav me faka
Zencinjaaa,so ke kazete utre mi e 13 den od et,da napravam li domasen test,..denes mi bese den za dovagjanje,nema nisto,samo po malku mi se gade,meseto me bole,polovinata od vreme na vreme,lele tesko bilo ovoa iscekuvanjeto,..inaku mi e kako svajcarski tetkata,a pravev 4 inseminacii i nikogas ne mi kasne duri i porano mi dovagase 1 den