Со лесно На ист начин како супрефакт само од другата страна, едно лево, едно десно а за дозата секој е приказна за себе. Уживај, без непотребни грижи.
Eve sega mi kazaa kaj samardziska pravat i 700 den. e, da pravev i ima dve linii,samo ednata e mnigu bleda,no sepak tuka e
Ajde so sreka mila stom ima dve pocni da se raduvas lele sto ubavo ajde samo vakvi komentari pozitivni da citame
Da ti kazam prvite 6 dena samo po wc i zamivanje od krinon gelot,posle na 7 den se izbanjav ama se ova so pomos na soprugot,jas celo vreme stoev kako statua,e posle toa si stanuvav po doma,moze ke zdiplam alista,ke sednam na terasa,polesen dorucek ke si napravev,i toa vo globala 95% od vremeto lezi,i ne se opteretuvaj so misli,,.ajde so lesno
Kazete mi vo koj del od teloto bockavte progesteron depo neli na 4 dena se bocka, ako se bocnam utre koga treba nareden pat kako gi racunate denovite
Ako se bocnes utre ne go brois toj den,znaci sreda,cetvrtok,petok i vo sabota se bockas,na cetvrti den,bez denot na koj si se bocnala,a se bockav vo but,progesteron ne e za vo stomak.Ajde so srekaaaa
Dali estrofemot vi pravea kiselini macnina vo zeludnikot. A gi ispijam a ne sum bas jadena si mislam ke mi eksplodira zeludnikot
Dobro be zenicki daj kazetr mi dali vi ostanuva tecnost od inekciive dole vo spricot vo toa tenkoto kaj sto se mesti iglata ili samo mene mi se desava ova
Останува, мора да остане, такви се шприцевите, ич не се секирај и за тоа ја примаш правата доза уживај
Дали имате искуство со уролог од Филип Втори? Тесе метода или биопсијата треба таму да ја направиме, затоа што Newborn има склучено договор со нив. И пред инвитро дали испитувавте нешто како д-димери и слично?