10 000 ден Вчера се јавив да закажам, 5000 ден преглед на гинеколошки стол, 5000 ден ехо 11000 ден брис 5000 ден пап
Wow znaci i pregledov se deli na pregled plus exo....ccccc strasno. Dodega bese se zaedno pregled ( i se podrazbira exo) minatata godina plativ 4990
Значи не се нормални, јас подзинав вчера ко ги чув цениве. И сакав тамо и пап и брис да направам, ама стварно претерале. И ајде реков нека е само преглед, пап и брис кај матичен ќе правам. Нема што да правиме, кога има човек мака ќе оди, ќешки сите да си ја испилниме целта.
Кај Гордана Петровска бев досега, и сега кај неа ќе одам. Се уште се немам префрлено кај ивф доктор, ќе видиме што ќе испадне со тоа.
Aha. Znaci ti za cenive zboris za oddel ginekologija. Za Ivf oddel mislam deka edna cena e ( pregled + eho) bas u pon ke se javam da preprasam. Ako e 10.000 znaci ne se normalni
Никогаш не се биле исти цените на ивф одделот и на гинекологија. Одприлика дупло поефтино испаѓаше горе
Искрено не го видов тестот пред да го направам, мислам дека е техничка бледа црта од самиот тест која одвај се гледа. Благодарам на сите на позитивноста . Се надевам дека е така….. Би сакала да е така
Se zavisi na koj protokol ke treba da ides i za koja metoda ke se odluchis.prv pa ti kazuvaat 3500 € ama pak od metodata zavisi(imas 1000€, 1600€ i 2000€).Ja bev na dolg protokol i mi izleze okolo 4000 € do transfer posle racunaj imas pak davacki za terapija. Dr. Tashe ne zboruva mnogu ama si ja znae rabotata ja na 43 godini bremena 15 nedela. Racunaj i deka ke cekash mnogu bidejki e sekogash guzva.
Fala bubche. Sakam da iskoristam prilika da te prasam, dali smetas deka Antimilerian se namaluva od stimulacii, poso ti si mi taka iskusna vo ovaa oblast? Imav provereno vo 2021 pred prvo ivf mi bese 4.49 ( so pcos sum) dali mislis deka se namaluva, vo dilema sum dali da ispitam pak, bidejki imav primav pak stimulacii vo fevruari za ivf ( vtoro dete) i ne znam od kaj mi se nametna u glava deka moze da mi se namalilo pa zatoa i neuspeh