Прво инвитро само една зрела јајце клетка за оплодување и оплодена, второ инвитро после 6 месеци пиење мигрогенизирана ДХЕА 50мг(препорачана од ивф докторот) 6 јајце клетки зрели за оплодување и 4 од нив бластоцисти замрзнати (Неуспехот од првото инвитро докторот рече дека е поради неквалитетни јајце клетки и ниско АМХ)
Моето едно и единствено 3 дневно ембрионче сега е 20 месечно ѕверче, така да и те како има успешни бремености со 3 дневни ембриончиња, само позитивна мисла. Ти посакувам многу успех.
Dokolku gi sakas,jas imav pisano ostanato mi e pola kutivce otprilika okolu 90 tableti. Rokot im e do 10,ke ti gi podaram. Pisi mi poraka dokolku gi sakas. Pozdrav
Здраво, сакам да прашам дали некој одма после трансфер имал главоболка, и како успеал да се справи со истата?
Не ти треба АМХ, не поднесувај со резултат од АМХ не го бараат они, само со другите хормони кои ги бараат. Ако тие ти се ОК нема да ти бараат да доставиш АМХ и би требало да ти одобрат со твој материјал. Само ако FSH LH не ти се во граница на нормала во тој случај може дополнително да ти бараат и АМХ
Види некаде од 5 до 10 сега би требало да пуштат термини за септември, па можеби ќе го фатиш, се разбира ако не ти треба баш сега одма
Еве јас сум со 3 дневно ембрионче кое веќе има 4годинки Ајде само храбро @praski4e Одлична е д-р Елена Петковиќ, цела бременост ме следеше, а и потоа.
Jas imav strasna bolka, mi traese dva dena no izdrzav ne piev nisto odd apce iako se konsultirav mi rekoa ako nemozes da izdrzes mozes da pies paracetanol..No nekako ne mi davase srce da piam.