FSH vo januari mi beshe 7, rezultati od denes 9,8...Vo juli piev letrozol 2x1-5 dena, imav mnogu antralni..Mozhno e da e pokacheno poradi terapijata? Mislite deka kje mi vratat dokumenti i kje mi pobaraat AMH?
Za laboratorijata na Gak znam, raboti i vikend. Odi tamu. Ako nemas upat, vlezi vo nekoja od ambulantite valjda ke ti izgotvat, sepak si bremena
Јас правев трансфер на 2 тридневни ембриони, еве ги сега и двете 6 месеци направија. Само позитивна мисла, јас немав ниту за замрзнување, тие две беа само и двете се фатија.
Da te sfativ deka imas za klinicka. Ama deka ne bev sigurna dali raboti ( ete raboti ti pisala clenkata) zatoa ti pisav da otides za upat na gak da te bocnat tamu... Stom raboti klinicka, nemas gajle ❤️
Провери ги пак, FSH варира. Провери ги на прв или втор ден циклус, ќе биде нешто понизок. 9.8 е во граница така? Не би требало да ти побараат ако е во граница. А и не е којзнае колку поразлично, нормално е да се разликуваат резултатите.
Здраво, дали има некој правено трансфер сега деновиве и да броиме заедно денови?! Со среќа на сите што се спремаат и кај сите да вроди со успех.
Vo granica e da, gornata e 10,2. Ama se iznenadiv kako mozhe da se zgolemi tolku mnogu za nekoj mesec, ama izgleda letrozolot si deluval....
Dali mozhe da mi predlozhite kade da pravam 2d/3d eho kade e najprifatliva cenata? Kaj matichnata nema takov ured. Dali devojkite shto skoro imaat podnesuvano, mozhe da mi kazhat dali go napravile na obichen den ili mora strikno 21? Jas planiram da go pravam okolu 10-14 den od ciklus, ama mi e strav da ne mi vratat dokumenti
Za eho nema vrska koj den...samo da ne e postaro od 6 meseci...mene mi go prifatija od sistina koga bev na konsultacii i bese 3500 den