Znaci testot od krv e pozitiven,bremena sum,..ajde na site vi posakuvam da ostanete bremeni,site so lesno da pominete
Zdravo, jas sum nova na forumov. Imam dve neuspesni IVF, a se podgotvuvam za tret obid. Bi sakala da prasam za iskustvo od newborn, odnosno kako se organizirani vo tekot na procedurata povrzana so proverka na E2 vo tekot na stimulaciite i potoa so folikulometrijata, kolku se ceka. koj e anesteziolog, so ogled deka nema takva javno dostapna informacija? Isto taka me interesira sto dokolku punkcija ili transfer treba da se sluci vo nedela, a nedela e neraboten den za ovaa klinika. Zasega tolku, pozdrav na site
Devojki, jas posle neuspesno IVF samo ednas dobiv i tolku a ne sum bremena. Cekam da dobijam za da pravam skrecing pa posle krio transfer. 24.02 mi bese posleden menzis. Dali ima nekoja slicno iskustvo? Sto moze da e ova?
@natalija86 cestitki za bremenosta, so lesno da si ja iznosis... Bravo edna po edna zavrsuvame so uspesno inf. Ete vaka vlevate nadez kaj site koi se ili ke se vo postapka. mozebi si pisala a koj bese vasiot problem? A @kukla21 Kade e?
zdravo na site.Imam zapocnato so terapija za in vitro vo Remedika kaj dr.Stojkoska.Minatiot mesec se bockav so superfakt i koga trebase da pocnam so dr,injekcii mi bese visok estrogenot i dr.mi ja prekina terapijata.Sega povtorno se bockam so superfakt i puregon ama na 5 den od ciklus mi vide dr.cista na leviot jajnik i 3 potencijalni jajce kletki ama mali.Me utesi deka so primanje puregon 4 dena normalno e da ne porasnat mnogu posto se primale min.7 dena.Vo petok ke odam na kontrola pa so gospod napred se nadevam deka ke porasnat. Dali nekoj imal vakvo ili slicno iskustvo. Pozz do site.....i uspeh na site koi se vo postapka za in vitro.
Kaj nas bese problem grloto na matkata,se pravev 2012 konizacija kaj dimitrov na klinika,potoa grloto na matkata mi se zalepilo,i od togas pocnav da imam golemi bolki,nikoj od opstite maticni ne zabeleza deka imam problem so grloto,duri vo 2014 dekemvri me pravese dilatacija(prosiruvanje na grloto)brat mu na dimitrov vo remedika,potoa uste edna dilatacija,izmegu niv pravev i.inseminacii od koi dve vo remedika kaj dimitrov. dvete drugi i vestackoto kaj lazarevski vo sistina,se drugo ni bese ok i na mene i na soprugot,..blagodaram za cestitkite,sekoja od vas da mi ostane bremena,da se raduva na vakov najubav moment
Zdravo na site i ubav den. Jas malku se povlekov od forumov po neuspesnoro invitro za da si gi trgnam mislite no pomina, idemo dalje za iste pare Sakam da ve prasam dali vtoroto invitro se pravi kaj istiot doktor, koe e vaseto mislenje. Jas ke pravam esen najverojatno letovo sakam da se odmoram pa so Gospod napred Cestitki na site bremeni i so sreka na site sto ste vo procedura
Deara sto e kriotransfer i kolku pari e vo newborn .tamu li ke go pravis.I kolku e skrecingot.Toaznam stoe
Cestitki na@natalija86 i posakuvam lesna bremenost.sakam da prasam deneska mi e 10den od tranfer i mnogu mi e strav osekam slabo gadenje bolki vo gradite od krnonot sto ispaga ne e skroz belo kako so rozovi tragi sabajle pak crvena tocka na toalet imal li nekoj slicno iskustvo i koga moze najrano da napravam test