Здраво, сакам да прашам после негативна бета, кога добивате? Јас прекинав терапија но еве веќе 3ти ден не добивам. Да не има некој проблем и да треба да одам на матичен гинеколог на преглед?!
@Ivana.swiss јас добив одма за еден ден, но знам им има доцнето на некои и до седум дена, што е нормално ради терапијата. Не се грижи, немаш простор за паника.
Уште додека лежев после пункција ми кажаа колку јк извадиле и колку биле добри за работа, а другиот ден ми се јавија да ми кажат колку се оплодиле.
Jas denes konecno dobiv pozitiven test beta 772.66 posle dolgo vreme, operacii ova mi bese treto ivf. Ima nadez za sekoj vi posakuvam na site najdobro. Jas seuste nemozam sa poveruvam za edna nedela mi zakaza eho togas ke se uveram.
12 евра од инекција, само што ми пишаа. Во србија се 7 инекции 5000 динари. Правам пресметки и не знам колку се исплати со се плаќање пат. Ќе видам ќе размислам до викендов што и како. кај нас во Скопје во кои аптеки ги има? На нет не ми искача ништо
Каде е 12 евра една инекција пролутекс ? Ми тоа поскапо од овде излегува. Овде беа 4200 ден кутија со 7 инекции. Не сум купувала од Скопје, ама знам дека во аптеката во Систина сигурно ги има
Тогаш на Косово се поскапи од тука. Србија одговара цената ама со патот исто ми се фаќа. Мислев да барам некој превозник дали би се нафатил да ми донесе од Србија или Турција, и јас тоа размислувам и мора да одлучам.
Врање ене го на 1 саат, додуша од Скопје е 1 саат. Мене ми се исплатеше бидејќи земав повеќе кутии. Е сега со се кафанче Врање, Lidl и Pepco и зијан искочив
Знаев дека не ти беше циклус, претпоставував за имплатациско и многу ми е мило за тебе. Со среќа и со лесно.
Да организираме групно одење во Врање??? Не знам не сум паметна веќе. Разлика е 2600 ден. Ама со се пат, кафе мафе..... Јас и по гости би отишла и повеќе пари ќе потрошам.