денеска шести ден за мене имам се помалку болки а сабајле имав и бел исцедок дали е тоа од вагиналетки или не има ли некој искуство како моето
Jas na 3 den koga stanav sabajle imav macnini i povrakanje,gradite me bolea i oteceni mi bea,na 10 den veke pocna da mi se gadi od rucekot koga ke go videv i jadev po malku samo poradi apcinjata,isto osekam mirizba na bilo sto,ne sum imala na gajki nitu rozevo nitu krv,od gelot znaese da me zabole meseto,i na 12den napraviv test od urina izleze pozitiven,na 14 den od krv i toj pozitiven,a na denot koga trebase da mi dojde imav bolki vo jajnici,vo grbot,gradite i nozete,..ajde daj boze da ti e za ubavo i na tebe
Jas seuste nemam nikakvi simptomi,nitu mi se povraka,nitu imam macnina,samo bolki,ama vo besika,i mnogu mokram.Sakam da napravam uste eden test,ama nr znam,beta hcg mi bese visoka.Simptomi nikakvi
значи човек не може да се израдува ,го поминавме инвитрото ,останавме бремени ,сега пак на ехо гестациската недела не одговара на големината на плодот ,по ултрасаунд треба да сум 7 недела и 3 дена а кај мене е големината 6 недела и 3 ден.и големина од 6,8 мм.Аман Боже веќе немам сили ,смилувај ни се малку. Душава ме боли ,солзи веќе немам.
Sekogas racunaat od posleden ciklus a ti transfer si imala pokasno i pocekaj uste eden progled ne panici odma ne e dobro za bebeto
Abe nemaj gajle,bremena si,poarno i da nemas,ama ete sega citav za mokrenjeto deka e simptom isto vo pocetokot na bremenosta,nemaj gajle i uzivaj
Zeni denes na tretti den od transfer imam bolki vo jajnicite i dolniot del na stomakot dali e normalno, nekako me plasi?