Испитував хомоцистеин, овие на сликата, после на биохемија све хормони, фолна, б12, д витамин, кариотип на гак, хсг кај толовски. Мутации од порано еднаш во ману, неможев да ги најдам па во авицена пак направив за побрзо резултати. Пиев Пентоксифилин, вит Е после хсг, и тој месец останав бремена. Брисеви, пап тоа регулар. Не се сеќавам друго ако ми текне ќе ти пишам.
Некој со искуство да е откажан свеж трансфер и да се прави трансферот по истекот на рокот на ваучерот?
Нередовна овулација и запушени јајцеводи и мутации , прво ја средив овулацијата, после хсг се отворија каналите сигурно имало делумна запушеност ама била проблем и на крај одма почнав со терапија за мутациите.
Tolku mi ispadna na mene.punkcija 600 evra.transfer 2000 evra.so dolg protokol bev okolu 150 000 den samo inekciite.plus terapijata i tolku ispaga 5500 evra.
Девојче се зависи од волјата на докторот. Вообичаено не важи и се плаќа трансфер на приватно, ама ако сака докторот мислам дека може да пријави во фонд дека е направен трансфер и да си го наплати, а всушност да се направи кога ќе треба. Затоа потпрашај го, замоли го докторот ако може да излезе во пресрет.
И јас имав болки при движење а и кога мокрев мислев ќе умрам, се помина за 5-6 дена. Секако следи ја болката, треба да се намалува од ден во ден а ако е неиздржлива или ти се подува стомакот треба да го известиш докторот.
метлирана фолна 1000ка, метил б12 1000ка, клексан 0.4, андол 75 мг на три дена. После ми зголемија по два клексан 0.4.