N Moj da se stresuvas voopsto, nekogas i doktorite gresat, imaj si ubavi misli i se ke bide vo red. Ako ti e mnogu na misla konsultiraj se so drug doktor samo ne se nerviraj
Zdravo animani, ne se sekiraj imaj doverba vo najdobrata doktorka. Taa si ja znae najdobro rabotata, opusti se i uzivaj toa e najpotrebno.
Znam deka e najdobra i premnogu i veruvam samo jas sum tip sto premnogu panici.....sepak fala na podrskata ke vidime vo petok sto ke mi kaze....pozzz
@ela82 мислам (иако доктор најдобро ќе си каже) дека не е ништо страшно. Не секогаш бебушот одговара со неделата која што си. Ќе напредне за некое време, па ќе се изедначи, па може да биде и повеќе од неделата со која што треба да одговара. Моите обично беа од 4-5 дена помали од тоа што компјутерот го предвидува. Нормално дека треба да се следи и тоа мало заостанување да не биде големо, но мислам дека често се случува. Ќе видиш, на следната контрола ќе биде изедначено.
Terapija ke ja primas ke napravis test na denot koj ti kazale i ke se javis da gi izvestis za rezultatot togas ke ti kazat dali ke prodolzis so terapija dali ke smenis nesto ili ke prekines
Zdravo,sakam da ve prasam dali nekoja od vas ima praveno in vitro vo Newborn Clinik i da spodeli iskustvo?
Ima dosta sto imaat praveno i toa so pozitiven rezultat a jas sum veke na pola procedura vo new born i do sega fala Bogu prezadovolna srekno
Јас ќе правам во Њу борн исто.. за еден месец, да стигне ваучерот. И сакав да ги прашам тие што прават таму кај кој доктор сте и дали сте задоволни? Се мислам дали кај Татјана или кај Влатко..
Jas pravev ivf kaj Trajkovski vo ponedelnikot mi bese transferot, od nego sum prezadovolna tolku mi e pozitiven i sekogas nasmean, i nekako bas mi vleva doverba a izborot e tvoj, kako klinika se za pofalba, celiot personal e odlicen so odlicen pristap kon pacientite se drugo e bozja volja, so sreka i so lesno
I jas tamu ke pravam, kaj doktor Tatjana sum dosega pravev edna inseminacija kaj Trajkoski ok. bese se... Go zemam vaucerot vo raka i odam kaj nea na konsultacija duri i ona me prati na Gak da ne pravam privatno histeroskopija... Zadovolna sum