Дали некој знае како може машкиот партнер да направи кариотипизација на државно? Каков упат му треба, од кого, за каде? За во скопје ми е
Истата документација треба само за трансфер на ембриони за второ дете ? Што ја пишува на страната на ФЗО ?
Здраво на сите, дали можи некој да ми кажи од каде да ги порачам DHEA micronized 25mg? Само на Biotika видов ама беа потрошени од 25mg. Фала ви
За кариотипизација обично бараат двата партнери да се тестираат. Инаку преку матичен лекар партнерот закажува на гинекологија во лабораторија му земаат крв на закажаниот термин. Термини се наоѓаат иако е потешко малку.
IHerb од неодамна ја исклучи македонска пошта како опција за испорака и сега не се исплаќа да се нарачува бидејќи нудат опција само со DHL при што испорака е околу 2000мкд. Ако имаш некој во европска унија што идат МК па да ги нарачаат и да ти ги донесат, таму стигаат за недела дена.
Јас имав и болки и градите ме стегаа, дури и имав розев исцедок, и по тоабев сигурнс дека сим бремена. И фала на бога бев,На 10,11 и 12 правец преку мокрача, позитивни во различни периоди, и после преку крв бета беше висока. Среќно и не се плаши.
Имаат испорака и со Федекс, јас порачав и околу 1000 ден платив за достава. Испорака за 10тина дена ми пишува. @Milka123
Значи од ко ги порача ти стигнаа за 10 дена или чекаше повеќе? Дека и јас гледав пишуваше 10 дена за испорака ама не разбрав дали за 10 дена стигаат или за 10 дена ја обработуваат нарачката па додека стигнат можеби и до месец