Фала ти мила, затоа и ви пишав, никој друг не може да ме разбере, никој што не поминал низ ова не може да разбере
Дводневен, прв пат толку рано го врстија а мислам дека и тоа е делумно прилина за неуспех, никогаш не сме почекале до 5-ти ден, стеав им е дека нема да преживее.
Јасно, не е воопшто евтино, нас со донирани во Солун не чини скоро 6.000 евра, а каде е се претходно и терапии.. Ти посакувам успех на твојот пат, тука сме секогаш за поддршка
Мислам дека е рано за тест со дводневен ембрион почекај не се разочарувај и ние овде најдобро ке те разбереме стискаме палци за позитивно а ти слободно си пишувај да ти олесни
Е па за дводневен, мислам дека е прерано... Да е 5 дневен може и ќе покаже точно, ама вака, допрва ти е 11 ден по трансфер. На крв можеби и ќе е точен, ама на мокрача, по мене е рано.
Koj test go napravi? mene labokvik mi pokaza pozitiven so bleda linija na 10ti den poslem transfer a sure check negativen kako solza
Ne treba da places koga seuste e premnogu rano pogotovo za 2 dneven embrion, samo si pravis dopolnitelen stres a toa pridonesuva do neuspesni rezultati
Во право си, фала, ќе пробам да не мислам негативно Полудена сум од хормониве, не размислувам воопшто, вчера место клексан се боцнав со пролутекс по грешка, мозокот ми е каша
Инаку, да ви споделам една апликација Structured што можеби ќе ви помогне, видеов некоја членка пиша дека се бунела во терапијата, била доста комплицирана. Овој пат внесов сѐ во апликацијата (некои терапии требаше да ги примам прво два пати на ден една недела па еднаш на ден, некои три дена па прекинувам, некои секој трет ден па правам крвна слика па проверувам дали треба една доза да се скокне итн…) Се плаќа 3 долари годишно, ама мислам дека вреди и не е скапо ако ви помогне да се организирате.
Мене не ми дадоа ништо да потпишам , само им реков дека ми е многу пат се веќе почнаа мачнините , ќе си продолжам кај матичната. И баш Таше ми рече дека најубаво да си продолжам таму ако нешто треба да му се јавам .
Devojki edna konsultacija,dali nekoj ima praveno invitro sega brzo kaj Trajkovski vo New Born.jas pravev prvo pred 4 godini,i sega 2 invitro megjutoa nekako ovoj pat Doktorov se na brzanje,na trcanje bese.ve molam za mislenje i dali nekoj drug bi preporacale
Сите се такви, до сега не сум сретнала некој што се посветува а сум била кај Таше (Плодност), Ивановски (Систина), Петановски (Ремедика), Хаџи Лега (Њуборн). Со ваучер бевте? мислам дека и тоа има врска иако овој пат во Ремедика бевме приватно па катастрофа беше односот и услугата.
So vaucer, ama i pred 4 godini bevme so vaucer bese top.sega se na brzina.izvestaj imam od DR Jani za nasoki oti imam trombofilija go zanemari ne mi dade da bockam kleksani pred transfer 15 dena..sega treba na konsultacija da odam pa nz so da pram
Не се разочарувај веднаш, јас на 12 ден од трансфер со 3 дневен ембрион едвај ја видов бледата линија, можеби кај тебе е настаната покасно имплатација, биди смирена и во понеделник направи си бета, ти држиме сите среќа
И јас бев како тебе полна со прашања зошто се ми враќаат на 3 дневни и баш го прашав ембриолигот од Плодност за тоа ми вели подобар инкубатор од матката нема, и точно е