Ти даваат контрацептиви да ти ги смири јајниците, тоа му е принципот на Ивановски. Кога ќе ти направи преглед ќе ти каже каков протокол ќе користи, ако си со низок АМХ најчесто оди со краток протокол, но за тоа Др ќе одлучи по прегледот.
И мислам, лично за мене, многу е важно да се прифатиш себеси и со другата, непосакуваната крајност- дека на ниеден начин нема да станам мајка. <—— This hit me like a train! Толку многу си во право,што се каам што отворив форум и ти го прочитав мислењево.
Ни јас долго време не бев таму, ама после години дојдов и до тоа. Посакувам сите да дојдеме до таму каде што сакаме да сме во животот
Nesto ne me svativte izgleda nema veze , kakva ogorcenost kakvo krivo bre mnogu nekako zabeganki filozofii . Ajde so sreka so blagodarnostite
Имам позитивна бета, официјслно сум бремена, 4та недела Ми рекоа да прекинам прогестерон од утре (cyclogest) бидејќи телото можело да произведува доволно со позитивна бета. Не можам да си поверувам, не ми е уште реално… Ви посакувам од срце на сите да си дочекате позитивни резултати нема откажување!
Ние тебе не те сфативме, ама и ти нас не не' сфати. Уживај, секој со своето. @Hopeful♥️ честитки, со лесно до крај
Женски здраво , јас пак тука , имав ин витро за второ дете , неуспешно , е сега после колку време може да се поднесе за втор ваучер , дали е исто после 6 мес како што беше или има некои измени и тука?
Zdravo na site.mi treba mislenje vase.pravev transfer na 5 dnevna blastocista i na 11 ti den beta mi bese 38 deneska na 14 ti den 141.Dr mi dade info deka misli deka malku brojkata e mala no za dve nedeli na eho ke vidime.Dali nekoja od vas imala vakva situacija? Fala
Можеби е настаната покасно имплатација, но искрено на 5 дневна е ниска бета, следи бета на 48 часа до ехо и ќе видиш, ти посакувам успех
Jas sum prezadovolna i od Dr. I od sestrata.na se sto prasav dobiv odgovor i mislenje.sve mi e porazlicno od prethodniot doktor i jas sum pozadovolna.ako sakas podetalno pisi mi ke ti dadam info za se
Здраво имав ет на 5ти ден вчера и денес ми беше 6 и 7 ден после ет неможев да издржам купив трст self clear и двата излегоа позитивни. Гинекологот ми вика да не се радувам пред време можно е да имало лажна бета од инекциите. Што да мислам незнам
Направи и денес од истиот тест. Ако линијата е потемна од претходните, бременост е дефинитивно. Среќно!
Zdravo devojki dali nekoja znae koja cena e menopur na kosovo treba da zemam pa da si napravam matematika