Ти даваат контрацептиви да ти ги смири јајниците, тоа му е принципот на Ивановски. Кога ќе ти направи преглед ќе ти каже каков протокол ќе користи, ако си со низок АМХ најчесто оди со краток протокол, но за тоа Др ќе одлучи по прегледот.
И мислам, лично за мене, многу е важно да се прифатиш себеси и со другата, непосакуваната крајност- дека на ниеден начин нема да станам мајка. <—— This hit me like a train! Толку многу си во право,што се каам што отворив форум и ти го прочитав мислењево.
Ни јас долго време не бев таму, ама после години дојдов и до тоа. Посакувам сите да дојдеме до таму каде што сакаме да сме во животот
Nesto ne me svativte izgleda nema veze , kakva ogorcenost kakvo krivo bre mnogu nekako zabeganki filozofii . Ajde so sreka so blagodarnostite
Имам позитивна бета, официјслно сум бремена, 4та недела Ми рекоа да прекинам прогестерон од утре (cyclogest) бидејќи телото можело да произведува доволно со позитивна бета. Не можам да си поверувам, не ми е уште реално… Ви посакувам од срце на сите да си дочекате позитивни резултати нема откажување!