Posledno po preporaka na Dr, da ispitame uste Kir ligandi za da vidime kompatibilnost, bidejki kaj nas tesko odi oploduvanjeto. No tesko odi so reagensi na Imunologija. Dali se pravat na privatno nekade?
Не не ,не е исто ДХЕА е Дехидроепиандростерон (хормон) а ДХА е омега-3 масна киселина нема врска едно со друго.
Ако е по негов налог, тогаш е крајно несериозно од страна на докторот да дозволи на пациентка што ниту еднаш претходно не ја видел ниту прегледал преку телефон да и се даваат лекарства... Девојки, внимавајте, препрашувајте и проверувајте - докторите не се богови
I mene mi odobrija isto taka vaucer so donirani. Prasav vo Sistina, Newborn i Plodnost dali moze so moi j.k pa da iskoristam transder ili nesto od vaucerot i sekade mi kazaa deka ne moze zosto oni prvo podnesuvale baranje do fzo za odobruvanje i kupuvanje na donirani j.k taka da taa postapka ne moze da se preskokne i ne moze vo toj slucaj da se iskoristi vaucerot. Inaku vaucer so sopsveni j.k go imam koristeno na 2 pati prvo punkcija i deka nemav transfer pravev povtorno na privatno, a transferot go iskoristiv od vaucerot. Ama za donirani ne moze
Здраво девојки, Дали може некоја да сподели искуство со др. Трајковски од New Born? Јас моментално само што почнав кај него, моментално пиам Циклопрогинова. Ми далува како доста лабав доктор. Фала виии!!
Јас имам пишувано многу пати за него презадоволна сум,два пати кај него инвитро и сто пати да треба да правам секогаш ќе го одбирам него. Со среќа. Добар доктор сте одбрале.
Ти бладорам многу што одвои време да ми вратиш, ми значи нешто вакво убаво и позитивно кога ќе слушнам )
Само слушај го какви инструкции ти дава и немаш гајле. Моментално и јас сум на циклопрогинова ,имаме замрзнати од второто ивф пред 3 месеци па овој месец ќе правиме трансфер.