Здраво девојки, Дали знаете кој е временскиот период за два спермограма за добивање ваучер за ивф? Дали 3 месеци или 1 месец? Се работи за прво инвитро и прво дете. Ви благодарам,
Девојки пред 2 дена правев бета 60.1 на 14ти ден од трансфер денес бета 30.56 резултатот според мене не е добар дали ова значи биохемиска бременост или има надеж сепак
Dali gi pravese vo ista labaratorija na koj den od transver se ovie rezultati tolku se vo ista labaratorija mozno e da e biohemiska jas imav 4 biohemiski i rastese rastese betata i na kraj padnese sepak konsultiraj se so doktorot za najsigurno
За жал биохемиска е. Информирај го докторот што те води. И кај мене беше ист случај пред неколку години прво бета 90 па падна на 60. После тоа др. Трајковски ми бараше бета на 10 ден да правам. Ти посакувам успех
Za da se vidi dali e padnala skros ili seuste postoi barem toa bese pricinata sto proveruvav jas koga imav biohemiski
Девојки за една недела ми го одобрија ваучерот за инвитро, меѓутоа сеуште не ми е доставен на домашна адреса. Дали доколку се отиде во фондот лично ќе ми го дадат или можам да го испринтам тој што ми го пратија на меил и да отидам кај матичната да ми даде упат за каде би сакала да биде инвитрото.
Не го праќаат на адреса тоа е тоа на меил што ти е пратено слободно закажи си ивф постапка каде сакаш и кога ќе почнете ќе ти го побараат да им го препратиш меилот за да го испринтаат
Здраво на сите, се извинувам ако прашањево е веќе одговорено. Има ли некоја членка на која и е одобрен ваучер после првичните 3 обиди? Прашувам за пријателка, таа има искористено 3 и не е сигурна дали новите правила веќе важат или се уште не.
Девојки, знам дека е многу рано, 6ти ден после трансфер со бластоциста, ама јас правев тест и дали гледам бледа цртичка? Инаку не примав стоп инекција