Душо сите симптоми се исти... Не си прај стресови.. јас со првото преплакав дека ќе добијам оти ме боли. Со лесно ја и ти се бркаме за 2 дена.
I toa kako tie menstrualni bolki sto gi vikas moze da znacat pozitiven test, eee mila kje vidis dajboze da si trudna tie mennstrualni bolki sto gi vikas kje potraat uste nekoj mesec hhhh. Jas mislam deka ova e dobar znak. Ti posakuvam srekja
@bgirl6666 , @Цвет88 @_Vera_ Фала ви ❤️.... Ќе видиме, првото инвитро неуспех и многу стресно,со огромни болки,со анксиозност, лежење и строго внимавање на секакви активности а овој пат многу поопуштено, многу позитивно расположение и воопшто не лежам едино не кревам тешко па како каже Бог така нека биде . Со среќа на сите. Се мислев утре да правам бета,ќе биде 5ти ден со се денот на трансфер и плус ќе бидат поминати 12 дена од Овитрел....
Premnogu ti e rano, samo kje se razocaras i nisto drugo. Mene na 7mi den poslem transfer so labokvik mi pokaza abeee naj nevidlivata crta ama se gledase deka zirka nesto, a surecheck i poslem 9 dena negativen davase
Премногу е рано 5ти ден, имплантацијата може уште да не е завршена комплетно, а треба да заврши за да почне да се лачи bhcg во крвта, па да се разочараш со лажно негативен тест. Почекај барем 7-ми ден.
Жени, дали некоја од вас користела ДХЕА? Ми препишаа да пијам од 50мг, ама рече докторот дека ги нема во аптека, се земале under the table. Ве молам ако имате купувано од МК пишете ми од каде, која цена се, па и странство да е, не е проблем ќе отидеме ќе купиме, само да ги најдам.
Jas prvite gi poracav od Biotika i dosta visoka cena, potoa gi poracav od Avstralija za da mi gi donesat. Citav deka imaat poracuvano po iherb
На инста профилот се вика powersupplements.mk јас од таму нарачував има и број да им се јавиш. Инаку јас користев 3х25 и цената зависеше од брендот од 4000 до 5500 по 100 внатре.
Од iHerb ги нарачував јас, 180 таблети од 25мг за 1000 ден и пиев две на ден ама сега веќе немаат local post опција за достава туку само преку Dhl и FedEx и доста е скапа доставата. Баш тие што јас ги порачував моментално и ги нема на залиха има други брендови малку се поскапи ама како и да е играат огромна улога за квалитетот на јајце клетките и пожелно е да се консумираат. Јас ги пиев 6 месеци.
Девојки на 10ти ден од трансфер бетата 186 Уште не можам да си поверувам и да се опуштам од страв поради спонтаниот и биохемиската. Во сабота треба повторно да испитам ама од клиниката се презадоволни со бројката.