Јас правев трансфер кај Митко Ивановски во сабота, со 3 дневни, две ми останаа и двете се фатија. Со среќа и само позитивно!
Преубави вести Посакувам на сите кои го одиме овој трновит пат, да ни се оствари најголемата желба да станеме мамички, на здрави бебчиња, да ни се наполнат душичките и рацете со среќа и радост
Здраво, дали некој при трансфер со 3 дневен ембрион имал ниска бета на 10 ден после трансфер, а висока на 14 ден? Тимот што ме води ме насочи да продолжам со терапија, но бета е 1,62 со резултат од синлаб. Исто на 10 ден имав некој кафен исцедок еднократно и после на бришење поблед, па го снема. Сакав да слушнам искуства, дали може да е толку доцна имплантација? Убава недела да имате сите
zavisi po ref vrednost dali e toa pozitiven test. Ako e pozitiven, voobicaeno kaj nas kolku i da e niska betata po 2 dena pak ke ti kazat da proveris da vidat dali ima pravilen rast
За жал мислам дека не настанала бременост. Јас имав 1.90 бета вредност и докторот ми рече веднаш да прекинам со терапија дека немало ни имплантација. Секако ќе си го послушаш тимот меѓутоа за жал мислам дека нема можност да се зголеми. Ти посакувам да сум грешка
Па изгледа најверојатно стравот и неврозата не беа залудни еве 6 ти ден од трансфер кафеав исцедок со веќе два дена константни менструални болки... најверојатно ми е циклус така беше и првото инвитро неуспешно...
Кафениот исцедок може да е имплантација, тогаш и се очекува од 5ти ден некаде. Пуштам среќа за убава бета, не се разочарувај уште
Ти благодарам многу на поддршката ама некако незнам....вака беше и првиот пат....и неуспешно беше а имав многу надеж овојпат
Болките и исцедокот се нормални ако настанала имплантација, на 10ти ден можеш да испиташ бета да си знаеш на што си
Не брзај со заклучоците и немој да прекинуваш терапија. Имплантациско крварење не е ретко. Испитај бета најсигурно..
Те читам и мене ми мириса ќе биде позитивно. Симптомите што ги имаш 6 дена после трансфер ептен личи на имплантација. Дај Боже да сме во право со девојките погоре
@_Vera_ ,@Joanna28 , @Iva_Iv ❤️❤️❤️❤️❤️ фала ви за позитивна енергија... И добро тоа имплантациско крварење како , колку трае, проследено ли е со благи менструални болки? Кај мене е кафеаво сосема по малку и неколку дена осеќам благи менструални болки а плус најчудно ми е што нели обично циклус не доаѓа додека примаме терапија а плус треба да (НЕ)добијам во вторник.Утре ќе направам бета ако не.
Направи си бета,се ндевам резултатот е позитивен.За жал може да се случи и покрај терапија да добиеш,мене ми се случи.Стискаме палци да е позитивна бетата
И до 3 дена може да трае... Иначе и јас од денес/вечерва со болки во јајник. Овие денови немам нешо посебно. Односно не знам дали е психа дали од терапија, дали дека јас кога се возбудувам не можам да јадам. Како да ми се јаде(стрвост) ама шо и да земам да јадам не можам. Не дека ми се гади ама ми е така чудно. Ама не го рачунам во симптоми како што кажав.
Имплантациско крварење може да биде 2,3 дена и не е обилно туку обично на бришење се појавува. Извести го докторот што те води, обично прекинуваат аспирин ако пиеш и може да ти кажат прогестерон да појачаш. Ако ги немаш известено утре по сабајле јави се. Пуштам среќа се да е во ред