Jas pravev so embrio glue 5 iljadu vo sistina vo februaru mesec pravev imav pozitiven rezultat, ama i prvoto inv mi bese uspesno bez embrio glue sepak nema steta
Па да првиот пат и боцкав пролутекс и клексан и ставав утрогестан и пак си добив точно на денот кога требаше....
На бришење нема туку на секојдневната како траги кафени, утре секако ќе се јавам зашто тоа се случи сега попладнево
Не , Циклогест ставам наутро и навечер по една. Аспирин пијам, клексан боцкам, и циклопрогинова белите пијам по 1 на ден.
Јас сум со кринон и знам на упатство пишуваше дека може да има кафеави траги Ајде прочитај Иначе и јас клексан, пролутекс, аспирин, кринон, декортин, ленѕето спреј...плус сите витамини. Пукнав од терапија више.
Консултирај се утре... Ама полека сега без стрес и паника, може вистина е од тоа. Иначе верувај исти се симптоми за бременост и циклус, не можеш да разликуваш.
Да да секако ќе се јавам утре и чудно некако ама немам нервоза немам стрес,немам лутина и не плачам,не сум тажна....хаха чудно.... минатиот пат цел месец депресија, плачење секој ден до губење глас и свест .
Мора позитивно, колку може да не осети тело стрес. Плус аспирин знае да прави крварење ако се капилари осетливи. Јас обавезно имав кафено до 30 та недела пиев, се боцкав клексани по еден па од 20 та недела по два. Имаш мутации или само превентивно за инвитро ти дадоа аспирин и клексан?
Абе срцка,па малце ли поминуваме? Цел организам е во шок. Не контролираме веќе ние како се однесуваме ни што осеќаме. И ја сум така..... Шунтаво што би се рекло.
Од каде набавувате Профертил фемале? Ме удри мал шок од цената кога отворив на онлајн аптеки. 5500 е за 30 дневна терапија? Дали лесно се наоѓаат по аптеки? Само во АнниФарм ми излегоа
Превентивно...немам испитано мутации а имам испитувано на трансфузиологија димери хемостаза и што и да идеше друго поради сомневање за тромбоза и резултатите беа одлични,се беше мирно.
Мислам предолго се контролирав искрено од реакциите и муабетите на пријатели и роднини и веќе ми е преку глава и сега очекував дека ако е неуспешно ќе западнам во појака депресија ама некако рамно ми е во моментов можеби малку така се изнервирав кога почнаа болките ама тоа е ... најмногу поради финансискиот дел зошто овојпат стварно се "превртевме" двајцата за да обезбедиме средства .