Pa prvo da zemis izvestaj od jani deka mora da primas kleksani so ivf pa potoa gi kupuvas .Se gleda datumot na fiskalnata koga se kupeni i tvojot ginekolog koga ke gi dade recepta za vo fondot go bara istoto da se poklopat datumite
Бета хцг во понеделникот на 14 ден од ембрион трансфер ми беше 1170, во четвртокот на ручек ми беше 2989, а денес имав крварење ја проверив исто на ручек и ми беше 4296. Имав крварење свежа крв, сега прекина . Примам пролутекс, Кринон гел, естрофем и Дабростон. Дали мислите дека е во ред бетата?
Do sega da ne te razocaram nemam bremenost do kraj sekogas nesto plus izleguva , mora da se borime to e zelbata za dete e golema
Консултација со специјалист за неплодност, и веројатно ќе ти препорача да се отстрани септумот зошто теоретски може да смета за забременување. За останатото ќе ви препорача терапија, многу често во зависност од дијагнозата за машки фактор делумно може да се подобри спермограмот со суплементи и витамини.
Јави им на тимот што те водат. Вака бетата личи ко убаво да напредувала, но свежа крв не би требало да има.
Nie bevme kaj Aleksandar Mickovski vo Sistina (za maska neplodnost), ok doktor, no pomatamu mn ni pomognaa sovetite i hormonalnata terapija shto ja prepisa dr Mitko Ivanovski Sistina, materijalot imase znacitelni podobruvanja. Ova vo nasoka na maska neplodnost posocuvam.
Ние бевме кај Калчовски на клиника сега е и во МОН бебе, кај Младен Ристовски Систина и кај Татјана Њу борн, пиеше сопругот апчиња од секаде релативно скапи од 5000 нагоре беа за кутија резулати 0 не мрдна спермограмот. Едино имаше подобрување на количината на сперматозоидите но не и на подвижноста од конзумација на чист матичен млеч 3 пати дневно.