Многу има специјалисти гинеколози кои се бават со неплодност и тие всушност не водат низ процесите за асистирана репродукција. Прочитај низ форумов за секој има по нешто, а горе се и излистани како гласање за најдобар па можеш да си разгледаш. По мое мислење повеќето се добри. Сите сме со различни искуства тука, оди на неколку консултации и ќе си одбереш некој што пред се ќе ти одговара тебе и со кој ќе се разбираш.
12ти ден на 5 дневни. Не е рано а и многу ниска бета. Јес да чуден резултатов.. ама секако е негативна
Девојки дали некоја има купувано methyl folate 5mg? И каде може да се најде? До сега пиев на Now 1mg ама од клиниката ми пишаа во извештај од 5mg
Zdravo devojki,eve me mene pak,transfuziologot dr . Koco od remedika mi preporaca da pijam impryl za podobar kvalitet na j.kletkite,ima li nekoja vakvo iskustvo
Прескапи се, многу поефтино е да си го земеш посебно сите состојки ем и со поголеми дози отколку имприл. Од мое искуство не видов никакво фајде
Јас пиев овунорм прво, ама едвај ги голтав. Па ми даде прашоче пикозитол кој е и доста поефтин и полесно за зимање.. И кај мене се покажа ок. Не гарантирам нели ништо зошто предходно не сум правела друга пункција на друга терапија за да знам каков би бил исходот. Ама извадија 11јајце клетки, 9 од нив зрели и со највисок квалитет.
Jas gi koristev skoro 4 godini,ne znam sto da ti kazam seuste nemam bremenost. Imav citano deka dosta poeftini bile vo Turcija,jas i od clenka tuka gi imav kupeno gi prodavase mnogu poeftino od kaj nas bas turski bea.
За втор ваучер дали треба пак да ги доставам извештаите од хсг и од хистеро-лапаро покрај другите документи?
Јас не ги носев повторно ги имаат таму а и секако оригиналите се оставаат прв пат,ми одобрија без нив
@Bebce ❤️❤️❤️ па затоа се мислам дека копии имам дома, оригиналите ги доставив минатиот пат, а збунувачки е дека нема конкретно што да се поднесе за втор ваучер, истите ставки се плус ставен е извештај од претходен трансфер и потврда од фондот за користени здраствени услуги за БПО.
Ги поднесуваш документите на кои им е истечена важноста. Извештаи од инсеминации, хистеро/лапаро, хсг, не носиш пак, веќе ги има кај нив.
Zdravo devojki, ve molam ako moze Nekoja da mi pisi za apliciranje za tret vaucer sto treba da se dostavi? Vi blagodaram
Здраво Се спремам за 4 инф преку фондот.Каков е тој известај од предходен трансфер,освен потребните документи таков известај немам поднесено на претходните обиди ,односно од каде би го побарала?