Многу има специјалисти гинеколози кои се бават со неплодност и тие всушност не водат низ процесите за асистирана репродукција. Прочитај низ форумов за секој има по нешто, а горе се и излистани како гласање за најдобар па можеш да си разгледаш. По мое мислење повеќето се добри. Сите сме со различни искуства тука, оди на неколку консултации и ќе си одбереш некој што пред се ќе ти одговара тебе и со кој ќе се разбираш.
12ти ден на 5 дневни. Не е рано а и многу ниска бета. Јес да чуден резултатов.. ама секако е негативна
Девојки дали некоја има купувано methyl folate 5mg? И каде може да се најде? До сега пиев на Now 1mg ама од клиниката ми пишаа во извештај од 5mg
Zdravo devojki,eve me mene pak,transfuziologot dr . Koco od remedika mi preporaca da pijam impryl za podobar kvalitet na j.kletkite,ima li nekoja vakvo iskustvo
Прескапи се, многу поефтино е да си го земеш посебно сите состојки ем и со поголеми дози отколку имприл. Од мое искуство не видов никакво фајде
Јас пиев овунорм прво, ама едвај ги голтав. Па ми даде прашоче пикозитол кој е и доста поефтин и полесно за зимање.. И кај мене се покажа ок. Не гарантирам нели ништо зошто предходно не сум правела друга пункција на друга терапија за да знам каков би бил исходот. Ама извадија 11јајце клетки, 9 од нив зрели и со највисок квалитет.