Девојки здраво, сакам да подарам таблети на некоја што стварно ќе им требаат. Овака Фолиномел има останато 14 ќесички со уреден рок до 06.2026, COQ10 e цело паковање рок до 12.2029 но само е отворено не сум пиела од нив, и овие две пошто се малку поскапи ги давам за 1000 ден. Другите Аспирин неотворено паковање со рок до 06.2027, Јасмин 18 таблети од вкупно 21 таблета само 3 испиени со рок до 01.2026, Естрофем 23 таблети рок до 07.2028, Преднол 5 таблети рок до 04.2026, Декортин 5mg 4 таблети рок до 02.2026, утрогестан 3 вагиналети рок до 12.2025
Девојки,дали сега документите за ваучер се доставуваат електронски или само одговорот стига електронски? И дали од друг град ако си може да доставиш во Скопје? Јас претходен пат имав доставено во Скопје,ама овде прочитав дека веќе не давале,морало во твојот град.
Дали се позитивни? Не можам да поверувам што гледам зошто мислев дека добив и бета на 14 ден од трансфер ми беше 5,36... Денес е 21 ден од трансфер.
Ova e pozitiven test da, samo proveri povtorno preku beta dali pravilno se duplira. Ti posakuvam srekja
Zdravo feminki 10 den od ciklis denes prvo eho endometrium 7.2 cekam za teraija , sto mislite za vrednosta dali e ok za transfer za 1 nedela
После пункција на јајце клетки - дали треба боледување, одмарање и колку време? Со анестезија се вади? Доколку не се извадат доволно јајце клетки, или се лош квалитет, што понатаму? Ќе може приватно да си платам дополнителна пункција за наредниот месец и да си продолжи важењето на ваучерот?
А естрофем или нешто за ендометриум немаш терапија? Мене на недела пред трансфер ми беше 10. Ми рече под 8-9 не правиме трансфер
На брисевите контролни на брис од вагината ми излезе кандида. Дали ќе ми прават проблем во фондот или да направам нов? Што е најтрагично на ист извештај ми ги имаат ставено со вирусните маркери....
Mi prepisa teraija od denes lanzeto sprej stop inekcija ,transfer dr nedela se nadevam deka ke bide ok
Posle punkcija jas samo toj den bev doma od drugiot den si bev na rabota.boleduvanje tebsleduva od denot na transferot.imav i jas situacija kade jajce kletkata se oplodi ama nepravilnonse delese si plativ na privatno se sto se bockala a vaecerut go zadrzav za posle dva meseci
Пункцијата најчесто е со анестезија и ако правите свеж трансфер најдобро е да си земете боледување од денот на пункцијата,а ако се одложи трансфер секако ваучерот можете да го искористите кога ќе имате трансфер. Јас сега второво инвитро така направив, ваучерот го искористив во целост после два месеца од пункцијата а во меѓувреме се си платив приватно.
Dali periodov ima chlenka shto pravi Ivf kaj d-r Petanovski? Kako ste zadovolni? Ushte se mislam 3vo ivf kade da go pravam.
Во 2023 испитав витамин, хомоцестин и инсулин и беше се уредно. Се мислам дали да повторам резултати или нема потреба.