До 2.5 го бараат за бременост. Мислам ок ти е, така и мене ми викаа, ја сум и со хашимото и со хипотиреоза.
Може да се одложи трансферот и да го искоритиш ваучерот нахнадно (така беше случај со мене) не е проблемот тоа, проблемот е што е прескапо за пдг кој може да си дозволи супер а дека требаше да воведат да покрива ваучерот и тоа испитување се ќе беше полесно ама не им е во прилог нормално,си одобрија шест ваучери и сега кој те врти ќе биде, на клиниките им одговара тоа затоа што секако си зимаат пари од фондот и сега наместо три пати дури шест пати ќе се полнат со пари....
Во понеделник имав трансфер, вторник одморив и денес среда тргнав на работа. Работата ми е канцелариска со седење, се надевам не погрешив. Претходните обиди ми беа со 15 дена строго мирување и беа неуспешни. Овој пат решив да не седам дома и да не барам симптоми да ги отргнам мислите. Со кола одам, ме возат да не се напрегам да возам, шубе ми е дека не лежам дома
So uspeh da ti e Ista sum i jas sekako sum prodala i so lezenje i bez seuste nemam uspeh sekogas vikam nema da baram po grupive i simptomi aa ne uspevas hahah
После трансфер (што ми беше успешен) од болница отидов во ресторан да јадам, па се шетавме со сопругот низ Битола. Трансферот ми беше во сабота, од понеделник веќе на работа бев и тоа јас возев секој ден по 30 минути во еден правец. Секоја вечер идев да пешачам. На работа одев до два дена пред породување. Лежењето дома нема никаква врска со успешноста, напротив може негативно да влијае, прво на психолошка база, па на цикрулација на крв и сл. Имам неколку инвитра и во странство правено, таму воопшто не препорачуваат лежење.