Здраво, се спремам за хистероскопија и биопсија на матка во Солун, испитувања се ALICE и EMMA, а ќе побарам да направат испитувања и на НК клетките. Ме интересира доколу излезат позитивни тестовите на бактерии и високи нк клетки, која терапија ја даваат и дали треба да се повтори биопсијата? Фала Ви
Да прашам вие што примате Пролутекс од 25, дали сте имале некакви несакани ефекти? Ваму кај што идам да се боцкам некако паничат, па 20 минути после инекција морам да седам. Вчера дури ме боцкаа на момент како да престанав да ги слушам, како да се изгубив, најверојатно од страв.
Sama se bockav i so dvete bremenosti nemav nikakva negativna reakcija mislam deka nema potreba da panicat a i tebe da ti stvaraat nepotreben stres
Дали има кај нас некој специјалист з а неплодност со искуство кај пациенти со автоимуни заболувања и да е посветен ? Препорака од искуство ве молам.
Бактериите со антибиотици се лечат, а нк клетките не сум сигурна јас не испитував тоа. Се препорачува контролна биопсија или брис од ендометриум за да се види дали се излечени бактериите доколку ги има.
Vie sto bockate dva kleksani i dva prolutex , sabajle vecer kolku vreme imate razlika pomegu ako gi bockate vo stomak 30min ili povejke
Адамова или Петановска во Ремедика мислење и искуство некое со нив за тренсфер со замрзнат ембрион ви благодарам