Женски, за втор ваучер кога може да се аплицира, 6 месеци од датумот кога ми го дале првиот или како?
Zdravo devojki,denes imav embriotranfer samo na edno embrionce,3 dnevno, za kvalitet pisuva No.1(early compact)… dali moze nekoj da mi pojasni …
Денес пробав со Шур чек, не знам колку може да се види, ми кажаа дека веќе не би требало да игра улога Овитрелот, на 19 вечерта го примив. И еве го тедтот, оак бледс линија. Рано ли е утре да испитам бета?
Sure check не е толку сензитивен да фати стоп инекција ставена пред 12 дена, мислам дека е ова бременост. Држам палци за висока бета
Deveojki dali nekoja ima iskustvo za laparohisteroskopja vo cair kaj ilievski,posle kolku vreme ve pustija od bolnica i posle kolku vreme e preporaclivo da se pocne so ivf postapka
Јас на 12ти ден од трансфер направив тест со сурчек иста линија како твојата беше, и плус на ден на трансфер ме боцнаа овитрел и утредента исто пола овитрел, и одма отидов за бета во лабораторија, аконне ти се чека можеш и утре да си направиш бета, јас не би чекала до понеделник
Девојки,каде во Скопје можеме да направиме спермограм на приватно од сабајле по пристапна цена? Дали ние треба да носиме примерок од дома или таму да го остави? И дали истиот ден ќе има резултати? И второ прашање: дали договорот за вонбрачна заедница потпишан кај нотар важи од првиот ваучер пред година ипол или треба нов? Фала ви.
После колку неуспешни ИВФ одлучувате да направите промена на доктор/клиника. Кај Митко сум во Систина ама 2 ИВФ не вроди плод и сега сум во ?????