Eпа земи од 50 или 100мг, и пиј по 2,односно 4 таблети. Јас би ти препорачала ако сте во можност да пиете и двајцата ubiquinole q10, бајаги е поскап, ама далеку поквалитетен
Сакав од 200 за помалку таблети да се за пиење Да, гледав дека има голема разлика во цената. Ти благодарам
Пишав и во друга тема, може некој да ми каже мислење за резултатите: Фсх 10.2 Лх 3.27 Е2 39.9 Тсх 1.15 Фт4 12.4 Фт3 4.4 Пролактин 7.98. Се спремам за втор ваучер, дали се ок за поднесување?
Ти пишала членка за Генеа, нас истиот ден ни ги дадоа резултатите. Исто и њуборн ист ден даваат ама ич не се сеќавам на цена. Само бараат нели хепатит б и ц да има испитано. А за договорот за вонбрачна не треба да вадиш нов, ние 4 години аплициравме со истиот од 2018та
Дали знаете кој е проблемот за неуспехот и дали воопшто докторот се труди да ја најде причината зоште немате успех? Ако не се труди и не ја знаете причината или пак да ја зане и пак да нема резултат секако одтете на консултации и кај други лекари, па проценете. Најбитно е да се искличуват можни проблеми и да се најде проблемот. Не да се оди на проба и на среќа .
Не се знае колку ќе биде партиципацијата, ќе се објавело деновиве. Верувам накај 20-20÷ ама со оглед дека и рефундацијата не беше на 100 ÷ од сумата ова ќе биде многу олеснително.
Проверив бета, 103.0 е резултат, 7ден после трансфер или ако го рачунам и денот на трансфер, 8ми ден. Позитивен е , само не знам дали според деновите бетата е ок, понеделник секако ќе го повторам.
Odlicnooooo ako imate vrateno dve embrioncinja moze i bliznacinja da se, mene na 7mi den poslem transfer mi bese 43 pa eve me vekje 8mi mesec teram. Cestitkii raduvaj se majka
И јас имав тогаш трансфер, мислев дека е рано ама ќе одам во понеделник да проверам. Имаше некој симптом?
Ќе ти покаже, мене и преку урина ми покажа. Еве како изгледаше вчера, направен вечерта Прегчек е тестот. Ти стискам палци за висока бета. Едит- освен појаки грчеви на ден после трансфер, немам никакви симптоми
Jas Jas na 22 pa seuste ne se osuduvam za test strav mi e ke cekam do 14 den Cestitki za pozitivnata beta