Lele mi izleguva kafeavo nesto,na vloskata imam kafeavo,koga se izbrisam imam,a nemam nikakvi bolki,me faka panika
Lele ke si puknam od maka,istoto i mene mi e sega,kafeano na uloska,..i bev na dr i doktorkata ne sakase nitu da me pregleda nitu da mi dade nesto,mi rece odi si rano ti e za se,lezi i odmaraj,..so se slucuva ne mi e jasno
Ne e sveza krv,i jas se javiv kaj nas,i mi rekoa deka dodeka ne e sveza krv,da ne panicam za dzabe,moze e kapilar,moze i povreda pri stavanje na krinonot,moze i sirenje na matka,@natalija86 ti od Stip si?
Da od stip sum,..lele strav mi e,..da ne e sveza krv,tuku kafeavo,..uf janza me jade,i kaj pa denes nedela
Lele traj,a imas li bolki,jas nemam nisto.Kade se javi,vo bolnica?Mene mi rekoa ako nemam bolki i sveza krv voopsto da ne se sekiram
Ne ne nikakvi bolki,da bev vo bolnicata,i doktorkata me vrati,rece deka sum imala terapija,i da si odam doma,a na tebe uste li ti tece
Da,da uste mi tece,ama ne onaka non stop,vo mokraca nemam,samo kiga ke se ozbrisam i toa gelot e kafeav,a tebe ti tece uste
Jas da ti kazam se smiriv malku,izvini mozebi ne e prikladno prasanjeto ,ako so nesto te navrevdam prosti mi,dali i tebe ti se ima sluceno ova
Jas na 8 den napraviv test so visoka osetlivost Self clear i pokaza sosema bleda linija. Mozes da napravis.
Jas napraviv 3 testa od istiot na 8, 9 i 10 den i sekoj den pozabelezitelna linijaa. A ako ne pokaze ne znaci greska, nema plasenje, togas seuste ti e rano i ne se pokazuva. Kaj site bremenosti ne e isto.