Zvoni na broevite na sekratarkite najveke gi dobivav okolu 10-11 casot i mislam deka se vikase jasmina zenata mnogu fina, samo nz zosto ne si napravila kopii jas imav takok problem so HSG prviot pat i morav novo da pravam ne mozev nikako da ja zemam snimkata, a nekoi rezultati gi imas na moj termin ako ti se praveni na drzavno
Девојки,некоја од вас со ПЦО и инсулинска резистенција да пиела Фолиномел? Искуства? Пробав да најдам одделно кај нас со тие состојки ама ги нема во тие дози,а сакам што побрзо да почнам,читам многу добри искуства.
Devojki, Dali Nekoja momentalno ili vo skoro vreme pravela IVF vo New born, Kaj Koj doktor I iskustvo me interesira , I kako se odviva organizacijata vo samata bolnica, kako se odnesuvaat so pacientite.Dali se ima individualen pristap so pacientite ?
Јас до сега два пати имам правено, вториот пат сега на крајот на септември правев кај д-р Владимир Трајковски... сеуште немам успех но не би го менувала ниту докторот ниту клиниката
Јас правев во февруари кај доктор Татјана. Искуството со мене е позитивно, сите се коректни и посветени. Кај нас имаше успех од втор обид. Работат од 9 до 16:30. Во тој период се прегледи, пункција, трансфер.
Девојки, Во однос на дилемите за временската разлика помеѓу еден и друг спермограм, мене од ФЗО ми прифатија од месец и неколку дена. Мојата возраст е 41, а од вереникот 37. Поздрав,
Кас сум во фаза на чекање денови пред трансфер ова дали се испитува порано пред трансфер или може и после? Прв пат слушам са ова а и јас сум со два неуспешни обиди
Здраво, најдобро 1 месец пред трансфер, бидејќи резултати се чекаат околу 15 денови, со терапија се почнува неолку дена пред трансфер, доколку има показатели.