Девојки Fsh mi e 17, a estradiolot na dolna granica. Prasav sto mozam da pijam Rece maticnata nisto Eden periid odvreme navreme piev Feritilin taka nekaki za 700 den od Zegin. Se mislam. Dali da gi zemsm. Cudno mi e, vo septevri FsH mi bese 9,24,super Bev nervozna sega, i porano mi dojde ciklusot.. Ima li vlijanie nema li...
Organski caj femi miks se vika od zegin go zedov. Smeniv ishrana , mlecni proizvodi isfrliv i blago. FSH od 19 na 8 mi se namali.
Да ве прашам дали стрикно се придржувавте до протеинската исхрана после трансфер што ја препорачуваат докторите ? Или слободно си јадевте ?
Nekogas jadam blago, posebno pred da m Jas retko jadam blago, mn go jadev crnoto cokolado, treba da si prodolzam od mlecni jogurt i sirenje jadam, ama normalno, iako za jogurt sum izgorena, da ima bukvalno odxsabalje do vecer ke go pijam. Fala ti. Sakam da soberam dok za ivf da pravam
Јас се си јадев, гледав да внесувам повеке овошје зеленчук, првите 4 5 дена од трансфер јадев секој ден месо,јајца и грчки јогурт но и други работи што ми се јадеа од јаглехидрати
Suvi smokvi vo tegla so maslinovo maslo. Treba da odstojat 40 dena I po edna sabajle da se jade. Jas kako ja spremav teglata taka po edna ns sabajle kasnivav. Dali bese fo toa ili imaa vlijanie I drugite suplimenti I toa sto pazev so hrana I vezbav ,neznam ama fsh so godini stabilno mi bese.
Imav proteinski obroci no jadev I salati I drugi raboti , samo izbegnuvav blago , pomalce ovosje povekje zelencuk I bez mnogu gricki I kafe ne piev, zameniv so kakao , po edno si pravev na den I cigari i alkohol ne.
Planirame invitro no tsh mi e visoko,primam terapija Ve molam mnogu ke mi znaci ako spodelite vase iskustvo
Zdravo da prasam dali na nekoj i ima ostanoto Meriofert, ke mi trebaat jos dve tri inekcii ama ne gi delat
....jas ne poveke jadam zelencuk posto toa mi e slatko inaku ne prvata bremenoat ja pominav recisi cela so krastavica i kiselo mleko bidejki od se drugo mnogu povrakav pa krva slika bese super eve go zdrav prav trca luduva
Rana bremenost ....cestitki jas ne mozev ovoj pat da se vozdrzam i test napraviv na 6 den ispadna epten bleda ama se prekase posle na 9 den pak i bese uste poubava na 11 den veke napraviv preku krv i ispadna pozitiven taka da ova so sig e rana bremenlst
Devojcinja na vtor den od ciklus dali zadolzitelno ve gledaa na eho ?? Mene mi rekoa deka nema potreba da me gledaat mi dadoa samo inekcii Bemfola i mi rekoa da bockam i od niv i Triptofem do naredena kontrola za 4 dena Isto me interesira dali miruvate dodeka ste pod terapija ili si terate so aktivnosti najnormalno i dali nesto menuvate vo nacin na ishrana i vitamini ?