Mene mi se ima sluceno da imam kafeav iscedok i toa 2 nedeli primav progesteron depo inekcii i stavav utrogestan vie stavate krinone gel toa e isto ne panici ama sepak utre odi kaj maticen da te vidi za da se smiris
Sakav uste denes da idam,ama mi rekoa deka ke mora vaginalno eho da se pravi,a mi pravea minatata nedela,i mi rekoa deka ne e ubavo tolku cesto
Sega imas problem ne go pravis toa od merak jas posle 3dena od pregled imav kafeavo i mi napravija pak eho
Jas denes na 7-mi den od transfer nekako se opustiv, izlegov na kafe, i posle skoro pola den go pominav vo dvor na sonce i bas ubavo mi dojde ama sega imam griza na sovest vikam da ne preterav, da ne treba uste da lezam, a i nekako se zaboravam i pocnav normalno da se dvizam a ne popoleka
i jas taka od osmiot den ami ne biduva se da lezime mene i nervoza me faka veke 10 den kako se blizat denovive ako zalegnam i ke zapadnam vo depresija
i jas, a denes tolku se osetiv srekno ispolneto i posle naednas vikam lele da ne preterav?[/QUOTE] dosega treba da se fateni taka da ako treba da bide ke bide
Mila voopsto da ne se sekiras ne e nisto strasno i jas prokrvarev vo 8nedela stavav utrogestan po 3pati na den i pocnav da primam progesteron inekcii na 5dena i miram da ti kszam strogo mirivanje dodeka pomine samo do wc stanuvanje ok?pozdrav se ke bide ok..
Jas dodeka go osetiv ne miruvav,malku zacistuvav po doma,se ispaniciv cela,sega za sega nema,ama mi e strav vo wc da idam da ne se sluci nesto
@sakambebe @natalija86 znam deka vi e tesko, se mislite kako ke bide sto ke bide.. No ne zaboravajte deka nekoj stoi zad vas nekoj na koj im davate nadez,samo molete se na Boga toj e golem ke ve cuva do kraj, a nie drzime sreka... Ve 
Beta test negativen,bitkata prodolzuva.me interesira za vtoro invitro preku fond se smeta sest meseci od punkcija ili od dobien vaucer.dali treba nekoj dokument da mi dadat ili ovie izvestai od punkcija i transfer se dovolni.dali mora da se ceka tolku mnogu
многу ми е жал што е неуспешно ама како што кажа битката продолжува !!! за 2-ро се чека 6 месеци од издаден ваучер ... документите се исти како што се на листата со тоа што нормално ако имаш хистеро тие докумнети важат освен што ќе бараат ново 4D на матка... според мене одмори го малку телото од хормони ... дај си одмор пред нова битка!
Jas imam hsg toa go prilozuvav i prviot pat toa e namesto 4d neli.i izvini ti uspea neli po koj obid izvini
Го приложуваш документот од направено HSG и плус дополнително правиш 4D на матка, ако во листата за документи пишува дека не се времено ограничени ама бараат ново 4D. Мене ми фали уште 4D снимката од матка и поднесувам документи за 2-ро инвитро. Првото го правев во Септември.
девојки ви се десило ли да имате благи болки во стомах на 11 ден мене ме фати паника во секој момент да не добијам