Zdravo devojki, zainteresirana sum da pravam in vitro privatno, dali nekoj ima iskustvo vo re medika?
A dali bolnicite vo Solun se so pogolema uspesnost od nashite? I dali rabotat na slicen princip, dali slucajno znaete
Ne znam za procent na uspesnost, no se detalni, ne te cini nisto da im pratis eden email.Mislam deka kako koordinatorki vo nekoi od bolnixite rabotat i makedonki. So sreka
I mene toa me interesira za Remedika. Naredno planiram tamu da pravam. Da ne znae nekoj kolku chini konsultacija za ivf i eho kaj Petanovski?
Има тројца доктори кои го водат ин витро процесот .Јас минатата година направив успешно ин витро и навистина можам да кажам само најубави зборови ,од докторот, до ембриолозите, сестрите и целиот персонал. Сите се неверојатно посветени, внимателни и секогаш достапни за секакво прашање. Топло ги препорачувам.
Jas mislev samo Petanovski raboti ama se javiv na shalter mi kazaa deka i doktorkata Petanovska raboti isto invitro a i citav na forumov pozitivni iskustva za nea.. i doktorkata Adamoska od Sistina si zaminala tamu e.. ke zakazam kaj nejze pa se nadevam ke se javam so pozitivno iskustvo. Blagodaram
Здраво ме интересира во врска со повратот од клексаните преку фондот за колку време отприлика се врши рефундацијата откако ќе ги поднесеш документите?
Здраво. Јас со амх 0,9. Долг протокол 9 јајце клетки 5 оплодени, 4 бластоциди. Успешна бременост бебето е веќе 6 недели.
Mene redovno mi refundiraa za okolu 2-3 nedeli otkako podnesuvav no za oktomvri i noemvri uste nemam zemeno mi patoloska ni porodilno nitu pak refundirano kleksani imam za skoro 3 meseci za refundiranje neznam sto se slucuva do septemvri se bese redivno
Topla preporaka za Remedika dr. Adamoska. Ljubezna , pozitivna , profesionalna i celosno posvetena na pacientite. Nema da pogreshite.
Mislam deka konsultacijata e besplatna a za pregled ke mora dq se javite da prashate za tochno da vi kazat.